Hotel Sant Roc | Imatge d'arxiu
Hotel Sant Roc | Imatge d'arxiu

El pont de desembre ha deixat un 60% d’ocupació hotelera gràcies al bon temps. Des del dimecres 6 fins aquest diumenge 9 de desembre, els hotels i molts restaurants han tingut una alta ocupació.

El Grup Costa Brava Centre, amb Martí Sabrià al capdavant, ha valorat a Ràdio Capital positivament l’ocupació d’aquest pont de desembre al Baix Empordà. De fet, Sabrià ha assegurat que ha “anat millor” en comparació als altres anys. Un dels principals motius és la poca neu que hi ha hagut aquests últims dies. Així ho ha explicat el directiu del grup de la Costa Brava a Ràdio Capital.

Cal destacar també que el bon temps ha anat acompanyat dels dies del pont. El gerent de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme Costa Brava, Martí Sabrià, ho ha assegurat a Ràdio Capital. Per Sabrià que només hi hagués un dia laborable des del primer festiu, ha millorat la xifra d’ocupació.

Al capdavall, una de les actituds més favorables de cara a l’augment d’aquesta xifra és també la improvisació. Gràcies al bon temps i a les temperatures estables, la gent ha decidit apropar-se al Baix Empordà i gaudir del pont de desembre.