3.9 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Balanç de l’ocupació hotelera: agost de reculada minúscula

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Martí Sabrià, gerent de la Unió d’Hosteleria i Turisme Costa Brava Centre, ha fet balanç de l’agost pel que fa a l’ocupació hotelera i encara que no tenen les xifres tancades, ha dit que potser hi ha hagut una “reculada minúscula”, però no més d’un punt i mig per sota de l’any passat, i ha dit que “ha estat bé i ja és el nivell”, ja que els preus s’han assemblat molt als de l’any passat. D’aquesta manera, “ha anat bé perquè s’ha mantingut l’ocupació i el preu”.

També ha dit que s’ha de tenir en compte que l’any 2017 es van batre rècords d’ocupació perquè la temporada va ser de maig a setembre, i que per tant haver mantingut el percentatge d’ocupació en relació a un any “excepcional”, ja està bé, i més tenint en compte que el sector és molt “sensible als canvis de les families.”

A banda de l’afectació del clima en relació a altres països europeus, també ha fet referència a l’obertura de noves destinacions turístiques.

De totes maneres, malgrat haver rebut menys clientela, “han gastat més”, i per tant, “si el que ens ens interessa és saber el volum de facturació, sembla que més o menys s’ha mantingut.”

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies