12.7 C
Pals
Dimecres, 30 novembre 2022
- Publicitat -

Beals The Band reivindiquen que ‘Ara toca viure’

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Beals the Band és la banda catalana que troba les seves influències en el neofunk, el pop-dance o al R&B més contemporani, però sempre sense perdre de vista els clàssics del gènere. Un projecte que va néixer a Barcelona a principis del 2016, de la mà de quatre joves músics: Àlex Murga, com a cantant i pianista, Dany Valcárcel, com a guitarrista, Néstor Navalón, com a baixista i corista, i Albert Monsalve, com a guitarra. Per a concerts en directe compten amb la col·laboració de l’Andrés Gallego, com a bateria, i de l’Eva Verde, com a corista.

El grup sempre ha volgut fer-se un forat a la indústria a través de la seva música, creada i desenvolupada íntegrament per ells, i amb influències de Bruno Mars, Coldplay, Daft Punk, Michael Jackson o Quincy Jones. La seva aposta per la música anglesa fa que aquesta s’apropi on vulgui ser escoltada: aquí o a cases veïnes. Però això no impedeix que la banda, ara, hagi volgut transformar-se per oferir el seu últim treball en català, mantenint sempre la seva essència pop-dance.

Aquest primer senzill, ‘Ara toca viure’, marca un nou camí pels artistes de Barcelona, un camí on els seus integrants Àlex Murga, Dany Valcárcel i Albert Monsalve, s’han trobat a ells mateixos en totes les seves maneres possibles i s’han acabat enamorant. D’aquest amor neix un tema que requereix la teva atenció, la teva estima.

L’entrada Beals The Band reivindiquen que ‘Ara toca viure’ ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

El tren-tram de la Costa Brava tindria sis parades al Baix Empordà i passaria cada 15 minuts

UTE Bews-Igerop serà l'empresa encarregada de redactar l'estudi de viabilitat d'una nova línia de tren-tram a la Costa Brava. Ho va adjudicar el Departament de Territori fa pocs dies. L'empresa té 11 mesos per fer aquest estudi, en el qual hauran de definir i valorar diferents aspectes del projecte del tren-tram. Repassem els detalls de com seria el tren-tram.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -