27.9 C
Pals
Divendres, 12 juliol 2024
- Publicitat -

Begur destinarà més de 680.000 euros a un projecte de prevenció d’incendis forestals

S'executarà en quatre fases i estudien completar-lo en quatre anys

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Begur destinarà més de 680.000 euros a un projecte de prevenció d'incendis forestals
Loading
/

L’Ajuntament de Begur podrà aprovar properament i de manera definitiva un projecte executiu de prevenció d’incendis forestals. La seva aprovació inicial es va efectuar al Ple del 13 de novembre de 2018. Aquesta iniciativa es durà a terme en quatre fases: en primera instància, s’executaran dues d’aquestes, i es treballa amb la intenció de fer les darreres dues en un període de tres o quatre anys.

Pere Feliu, regidor de Medi Ambient, Hisenda, Recursos Econòmics i Seguretat Ciutadana, ha explicat a Ràdio Capital que, abans de procedir al redactat del projecte, van fer un plànol de delimitació. Aquest plànol es va fer a través d’un conveni amb el Consell Comarcal del Baix Empordà i l’ajuda de la Diputació de Girona. Feliu considera que és un projecte “molt important i necessari” i també avança que rebran l’ajuda del Consell Comarcal per executar-lo:

El projecte l’ha redactat l’enginyera forestal Sandra Torres. Precisament, en aquest document s’explica que primer es procedirà a l’obertura de franges i neteja de zones verdes de titularitat municipal. Per fer tot això, es compta amb un pressupost de 681.745,65 euros.

A més, després de tot aquest projecte, per tal d’aconseguir un bon manteniment de les franges i zones verdes, es preveu una despesa futura que ascendirà a uns 180.000 euros.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

[AGENDA] Què puc fer avui, 12 de juliol?

Des de Ràdio Capital, fem una selecció de les millors activitats culturals i esportives que hi ha per la...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -