30.2 C
Pals
Dilluns, 14 juny 2021
- Publicitat -

Palamós perd l’esperança d’aconseguir l’espai Schengen al port

L'alcalde, Lluís Puig, critica que tot i que els partits del govern espanyol canvien, la incorporació del Port de Palamós com a espai Schengen no avança

El més llegit

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Palamós ja ha perdut l’esperança d’aconseguir que el port del municipi sigui port d’entrada a l’espai Schengen. L’alcalde, Lluís Puig, ha dit a Ràdio Capital que “la confiança que hi tinc cada vegada és menor”. Critica que tot i els canvis de partits a la Moncloa, la qüestió no avança.

I creu que el seu cas és una anomalia a l’Estat.

Puig assegura que seguiran treballant per si algun dia un govern espanyol accedeix a les seves peticions.

Lluís Puig ha sortit al pas de la polèmica que han generat les queixes de l’oposició sobre els canvis a la programació de Ràdio Palamós. A partir d’ara, l’oposició serà entrevistada els dimarts a l’espai Preguntes i el govern, els dimecres. La resta de partits creuen que perden dret a rèplica. Però l’alcalde ha dit que el canvi es fa perquè tant ell com la primera tinent d’alcalde tenen càrrecs a la diputació i el dimarts és el dia que s’hi han de dedicar. A més, recorda que fins al 2015, l’espai Preguntes ja funcionava així.

Critica que als partits se’ls ha explicat en un ple municipal, però que no ho han acceptat “per una qüestió política d’organització seva”.

També ha enmarcat en la normalitat el fet que el seu govern cobri 14 pagues i no 12, com fins ara. Diu que és un fet que passa a tots els ajuntament del Baix Empordà que tenen polítics en dediació absoluta.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Els mossos reprenen el control d’activitats organitzades al medi natural per detectar irregularitats

Han fet 9 controls el cap de setmana i tots els grups complien la normativa
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -