11.7 C
Pals
Diumenge, 26 març 2023
- Publicitat -

El ple de Begur aprova l’Avanç de revisió del nou POUM

La intenció des del consistori és buscar l'equilibri entre la necessitat de creixement i la preservació dels recursos naturals i valors paisatgístics, històrics i culturals de Begur

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Ple de l’Ajuntament de Begur va aprovar en sessió extraordinària, l’Avanç de revisió del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM)  per a la seva adaptació al Pla Director de Revisió de Sols No sostenibles del Litoral Gironí (PDRSNLG). El pla l’ha redactat l’empresa adjudicatària del contracte, Interlands Ciutat i Territori SL.

Després d’una primera fase d’anàlisi, diagnosi, hipòtesi i alternatives de desenvolupament urbanístic, i de participació ciutadana; el POUM ha completat aquest mes de febrer una segona fase amb l’aprovació del seu avanç i del document inicial estratègic. Posteriorment, i en una tercera fase, es farà la valoració de l’exposició pública.

Aquest Avanç de revisió del nou POUM estarà sotmès durant dos mesos a exposició i informació pública per tal que les persones físiques o jurídiques interessades puguin consultar la documentació escrita i gràfica que integra l’expedient de l’avanç de planejament i obtenir-ne una còpia; o presentar les aportacions, suggeriments, reclamacions o alternatives, així com els informes o documents que considerin oportú aportar. Tots s’analitzaran i es valoraran per confirmar o rectificar els criteris i solucions generals de planejament.

Maite Selva, alcaldessa de Begur, fa una crida a la participació i destaca que “la voluntat de l’Ajuntament és tramitar l’avanç de revisió del POUM amb la màxima transparència i participació ciutadana, amb l’objectiu de donar veu a tots els actors implicats per tal que puguin fer arribar les seves al·legacions, aportacions i punts de vista. Esperem les aportacions de tots els veïns i veïnes, entitats i empreses del municipi”.

L’Avanç del POUM conté els objectius generals del Pla; una síntesi de les diverses alternatives considerades; una síntesi dels criteris urbanístics, ambientals i socials; la descripció de les característiques bàsiques de la proposta d’ordenació; la justificació de l’alternativa escollida; i el document inicial estratègic.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ramón Moreno serà el candidat socialista a Torroella de Montgrí per les eleccions municipals

El candidat va destacar la necessitat que Torroella tingui una comissaria de la policia local
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -