17.2 C
Pals
Dijous, 22 febrer 2024
- Publicitat -

Begur, Palamós i La Bisbal reben distintius turístics

Reconeixen la tasca en favor d’un turisme de qualitat, diversificat i desestacionalitzat,

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Begur, Palamós i La Bisbal reben distintius turístics
Loading
/

Begur, Palamós i La Bisbal han rebut distintius turístics que concedeix l’Agència Catalana de Turisme. En el cas de Begur i Palamós, han estat distingits amb la marca Barris i Viles Marineres, i en el cas de La Bisbal, amb la marca Ciutats i Viles amb Caràcter.

Són distincions que reconeixen la tasca en favor d’un turisme de qualitat, diversificat i deestacionalitzat, en línia amb el que marca el Pla estratègic de turisme de Catalunya i el Pla de màrqueting. A més, la consellera d’Empresa i Coneixement, Ángels Chacón, ha dit que ajudaran a posicionar i donar visibilitat internacional.

Un comitè d’experts, format per reconeguts professionals de diferents àmbits i també de l’ACT, és l’encarregat d’avaluar i validar les sol·licituds d’accés a les marques d’aquelles ciutats i pobles que compleixen els requisits per obtenir alguna d’aquestes certificacions.

Les diferents marques tenen l’objectiu de segmentar la promoció turística dels municipis catalans. Barris i Viles Marineres s’adreça a les poblacions litorals que conserven viva la cultura lligada al mar. Emili Colls, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós.

Els municipis acreditats tenen una forta personalitat marcada per aspectes com ara el caràcter històrico-cultural, gastronòmic, paisatgístic, o per promoure esdeveniments al voltant de la relació entre l’home i el mar. També hi ha la marca Ciutats i Viles amb caràcter, que és el que ha rebut La Bisbal d’Empordà, que és envers la promoció del turisme urbà. Finalment, hi ha el cas de  Pobles amb Encant, que en el Baix Empordà el tenen Pals i Calella de Palafrugell.

L’entrega dels distintius s’ha fet a Begur i aquesta és la primera vegada que s’atorga el distintiu de Barris i Viles Marines, que s’ha concedit a 12 municipis.

 

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós inicia feines de millora i manteniment al passeig del Mar i als Jardins 1 d’octubre

L'actuació està prevista que s'allargui fins Setmana Santa i s'estendrà en altres trams del passeig del Mar que ho requereixin
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -