5.5 C
Pals
Dilluns, 20 Gener 2020

Begur, Palamós i La Bisbal reben distintius turístics

Reconeixen la tasca en favor d’un turisme de qualitat, diversificat i desestacionalitzat,

El més llegit

VÍDEOS: La neu arriba al Baix Empordà amb talls viaris i incidències pel temporal

Han tancat trams del Camí de Ronda, accesos al Passeig Marítim de diverses localitats i recomanen prudència i precaució

Última i emotiva funció dels Pastorets de Pals, després de 40 anys

Aquest dissabte es va celebrar la darrera funció d'enguany dels Pastorets de Pals, després de 40 anys d'història ininterrompuda. La manca de persones voluntàries i la dificultat que suposa organitzar els assaijos, ha fet que el seu impulsar i fins ara director, Francesc Roig, decideixi donar per acabades les representacions de l'obra.

La Generalitat obté la cessió del terreny de la nova estació d’autobusos de la Bisbal

Es preveu que les obres comencin durant el primer trimestre d'aquest any

Cinc Minuts Més – 20 gener 2020: Analisi de ‘De veritat’ de Blaumut

Avui hem analitzat la lletra del nou èxit dels Blaumut 'De veritat'.

Mor un ciclista en caure en una pista forestal a Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura

Un home ha mort quan ha caigut a una pista forestal a la zona de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura.

Begur, Palamós i La Bisbal han rebut distintius turístics que concedeix l’Agència Catalana de Turisme. En el cas de Begur i Palamós, han estat distingits amb la marca Barris i Viles Marineres, i en el cas de La Bisbal, amb la marca Ciutats i Viles amb Caràcter.

Són distincions que reconeixen la tasca en favor d’un turisme de qualitat, diversificat i deestacionalitzat, en línia amb el que marca el Pla estratègic de turisme de Catalunya i el Pla de màrqueting. A més, la consellera d’Empresa i Coneixement, Ángels Chacón, ha dit que ajudaran a posicionar i donar visibilitat internacional.

Un comitè d’experts, format per reconeguts professionals de diferents àmbits i també de l’ACT, és l’encarregat d’avaluar i validar les sol·licituds d’accés a les marques d’aquelles ciutats i pobles que compleixen els requisits per obtenir alguna d’aquestes certificacions.

Les diferents marques tenen l’objectiu de segmentar la promoció turística dels municipis catalans. Barris i Viles Marineres s’adreça a les poblacions litorals que conserven viva la cultura lligada al mar. Emili Colls, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós.

Els municipis acreditats tenen una forta personalitat marcada per aspectes com ara el caràcter històrico-cultural, gastronòmic, paisatgístic, o per promoure esdeveniments al voltant de la relació entre l’home i el mar. També hi ha la marca Ciutats i Viles amb caràcter, que és el que ha rebut La Bisbal d’Empordà, que és envers la promoció del turisme urbà. Finalment, hi ha el cas de  Pobles amb Encant, que en el Baix Empordà el tenen Pals i Calella de Palafrugell.

L’entrega dels distintius s’ha fet a Begur i aquesta és la primera vegada que s’atorga el distintiu de Barris i Viles Marines, que s’ha concedit a 12 municipis.

 

 

 

Últimes notícies

VÍDEO: El discurs de l’empordanès Enric Auquer, millor actor secundari als Gaudí

Auquer, de Verges, ha sortit a la pel·lícula "Quien a Hierro mata"

El projecte de reparcel·lació de la urbanització Mas Pere de Calonge és cada cop més a prop de ser una realitat

Els veïns i les veïnes de la urbanització Mas Pere de Calonge porten més de 20 anys de lluita per urbanitzar la zona. Això, però, sembla que ja arriba al seu final

VÍDEOS: La neu arriba al Baix Empordà amb talls viaris i incidències pel temporal

Han tancat trams del Camí de Ronda, accesos al Passeig Marítim de diverses localitats i recomanen prudència i precaució

Cinc Minuts Més – 20 gener 2020: Analisi de ‘De veritat’ de Blaumut

Avui hem analitzat la lletra del nou èxit dels Blaumut 'De veritat'.

Èxta6 presenten “Darrere la mirada”

Èxta6, després de presentar-nos el seu primer disc ple d’intencions “Viure Ràpid” el passat 2017, torna el 31 gener amb “Darrere la Mirada“. Un disc fresc i festiu, ple d’energia i bones vibracions. Amb aquest segon disc no han volgut trencar ni amb el so, ni amb el concepte, ni amb l’estil. És una evolució…

Més notícies