Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Loading
/

Derrota clara del Bisbal Bàsquet davant el Badalonès per 60 a 79. Els blanc, roig i negres van anar a remolc durant tot el matx. A la segona meitat els visitants van arribar a tenir una diferència de més de vint punts.

El Bisbal Bàsquet no va tenir cap possibilitat contra un rival directe. La tàctica defensiva del Badalonès va ser tot un èxit, quan al final del primer quart es lesionessin dos jugadors. La tàctica en zona de 2-3 que no va abandonar en tot el partit va ser la clau per endur-se el duel. Els bisbalencs van optar per el tir llunyà, però la gran teranyina defensiva va deixar als de Joan Ferrer amb un parcial de 8/37 en triples. Van arribar a perdre 21 pilotes en l’intent de que el partit fos molt més àgil. A la meitat del tercer quart i amb 33-43 al marcador, un parcial de 5-16 va decidir l’enfrontament.

En definitiva, el bon moment del Bisbal Bàsquet se’l va acabar enduent el gran aiguat d’aquest cap de setmana.

Platja d’Aro vol reubicar l’Escola de Vela, ensorrada pel temporal dels últims dies

L'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró està treballant amb urgència per reubicar l'activitat de l'Escola de Vela,...