32 C
Pals
Dimarts, 1 juliol 2025
- Publicitat -

BoTiC: gastronomia creativa, però tradicional

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El BoTiC és un restaurant de Corçà. Va rebre una estrella Michelin l’any 2010. Tant el seu xef, l’Albert Sastregener com la Cristina Torrent, sommelier, ofereixen des del 2007 una proposta gastronòmica que defineixen com d’autor i creativa, a la vegada que compromesa amb l’essència de la cuina tradicional catalana. Això és el que explica Sastregener.

El BoTiC té una carta on es reconeixen influències vitals dels dos xefs del restaurant.

Sastregener creu que a l’ofici de l’hosteleria, el sacrifici, la dedicació, la passió i el sentiment sempre hi són presents.

Al gener del 2017, el BoTiC va estrenar un nou establiment més modern des d’on intenten emocionar cada dia els seus comensals.

- Publicitat -
- Publicitat -
00:09:23

El ganxó, Xavier Solà deixa de presentar “La Nit dels Ignorants”, aquest dijous

    https://youtu.be/rrdTf8WsMTg   El comunicador de Sant Feliu de Guíxols, Xavier Solà deixarà de ser el presentador de La nit dels ignorants...

Altres notícies