10.7 C
Pals
Diumenge, 26 Gener 2020

Bruno Mars @ Estadi Olímpic – 20/06/18

El més llegit

Reobert el pont del Ter de Torroella de Montgrí

Els Mossos d'Esquadra han tallat l'accés a Torroella pel pont del Ter com a conseqüència de la pujada del Ter

EN DIRECTE – Inundacions i desbordaments pel temporal Gloria al Baix Empordà

Segueix la cobertura en directe de les conseqüències del temporal Gloria al seu pas pel Baix Empordà, amb el riu Ter i el riu Daró desbordats

El creixement del Daró deixa inundacions al Baix Empordà

El Baix Empordà es desperta conscient que caldrà que passin dies perquè es resolgui l'episodi més inesperat del temporal Glòria

Un conductor engolit per una onada al port de Palamós durant el temporal Gloria

Un conductor es troba circulant pel port de Palamós fins que el temporal marítim l'atrapa quan les onades sobrepassen el dic de recer

Canvis al Parc de Sant Julià de Lòria a Calonge

Es canviaran els jocs infantils actuals i també l'equipament esportiu


El bo es fa esperar. Bruno Mars va semblar l’autor d’aquesta frase durant una mitja hora llarga en què les conseqüències en forma de xiulets se les va endur DJ Rashida. Més de 53.000 assistents van esperar ansiosos de tornar a veure a l’artista de Honolulu després d’un any des de la seva última visita a Barcelona.


Unes teles blanques van cobrir un escenari de dimensions enormes durant uns breus instants, per donar pas a la veu de Bruno Mars que va pronunciar, irònicament, “Heu estat esperant tant, tant, tant temps…”. Els moments d’incertesa que s’havien viscut van convertir-se en crits d’emoció i admiració amb les primeres notes de “Finesse”. El show de “24k Magic” va agafar forma  en una de les seqüències de cançons amb més quantitat de números ú que han trepitjat un escenari. Bruno Mars, acompanyat de la seva “boyband”, van fer durant poc més d’una hora un show bestial amb una demostració irrefutable de veu, de pràctica instrumental, ball, il·luminació i pirotècnia. Era la festa major dels “súper shows” nord-americans.

“Perm”, “Chunky”, “Versace on the floor” i tota la resta d’èxits van sonar sense temps per seure a la cadira i, amb l’eufòria al nivell de l’espectacle, fins que Bruno Mars va decidir fer de “Just the Way You Are” la versió més emotiva possible. Amb la pell de gallina, es va arribar el tradicional bis, que va posar en evidència una gran multitud que va interpretar-ho com el final del concert; potser influenciats pels horaris dels transports públics molt ajustats pel retard del concert. Després dels pocs minuts de cortesia, la “bodyband” de Bruno Mars van tornar amb una versió llarga del popular “Uptown Funk” per tancar un espectacle en majúscules.

Tot i això, el show va deixar un gust agredolç per la brevetat del concert, que no va arribar a l’hora i mitja, potser per la poca interacció amb el públic a part d’excepcions breus.
Tot i que tot no va anar de cara en la nit màgica que s’esperava, però Bruno Mars va deixar a l’Estadi Olímpic Lluis Companys amb la boca oberta per interpretar un d’aquells shows vistos en pocs llocs més que en ficcions.

Foto: Doctor Music
Text: Miquel Muñoz

Tracklist
 1. Finesse
 2. 24K Magic
 3. Treasure
 4. Perm
 5. Calling all my lovelies
 6. Chunky
 7. That’s what I Like
 8. Versace on the floor
 9. Marry you
 10. Runaway baby
 11. When I Was Your Man
 12. Locked out of heaven
 13. Just the way you are
 14. Uptown funk

Últimes notícies

Primera Llista – 25 gener 2020

Escolta les 40 cançons més importants de la setmana amb en Marc Clapés.

L’aigua de la Bisbal ja torna a ser potable

No hi ha cap mena de contaminació microbiològica: els resultats d’avui són inferiors a 1 NTU

Ràdio Capital lidera la cobertura informativa del pas del temporal Glòria al Baix Empordà

La tasca informativa de Ràdio Capital en la cobertura del pas del Glòria pel Baix Empordà ha comptat amb el favor de l'audiència de tots els nostres canals, superant així tots els rècords assolits anteriorment.

Los Secretos i Coque Malla se sumen al Festival de la Porta Ferrada

El Festival de la Porta Ferrada presenta el concert de Los Secretos & Coque Malla. Entrades ja a la venda.

Un conductor engolit per una onada al port de Palamós durant el temporal Gloria

Un conductor es troba circulant pel port de Palamós fins que el temporal marítim l'atrapa quan les onades sobrepassen el dic de recer

Més notícies