Les obres dels carrers Pintor Joan Serra i Ermità Corbera de Calella estaran enllestides a principis del mes d’abril.

Les tasques que s’estan realitzant tenen com a objectiu redissenyar les seccions d’ambdós carrers i augmentar-ne l’amplada de les voreres fins als 180cm. El sanejament i la xarxa de serveis del subsòl ja està enllestida, i ja s’estan duent a terme les tasques prèvies a la pavimentació del carrer i a la construcció de la vorera. El cost total d’aquesta actuació és de 761.852,93 euros.

També es plantarà arbrat al llarg de tots dos carrers, fet que completarà la urbanització del carrer Ermità Corbera, una demanda molt reivindicada pels veïns de la zona.

Segons l’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández “aquestes obres milloraran l’entorn, no només per als veïns dels carrers afectats, sinó també per a tota aquella gent que ens visiti. Es tracta d’una inversió que ha de dignificar l’entrada del nucli de Calella de Palafrugell.”

Les obres van començar a finals del mes de novembre del passat any i tot indica que en el termini d’un mes i mig ja estaran enllestides, complint d’aquesta manera amb el termini d’execució establert en el seu moment.