2.4 C
Pals
Diumenge, 29 gener 2023
- Publicitat -

Calonge celebra la Festa Major d’Estiu amb una catorzena d’activitats

El tret de sortida d’aquesta Festa Major serà un concert que ha organitzat l’Associació de Festivals de Música de Calonge, i que anirà a càrrec de l’Orquestra Simfònica de Corda i Cobla de Catalunya sota la direcció de Francesc Cassú.

Ràdio Capital
Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 3 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Calonge ja s’està preparant per a un dels esdeveniments més esperats de l’any, la Festa Major del municipi. La festivitat arrenca aquest dimarts 6 de juliol i s’allargarà fins al 12. Al llarg d’aquests dies hi ha previstes una catorzena d’activitats. Els concerts són la gran aposta d’enguany.

El tret de sortida d’aquesta Festa Major serà un concert que ha organitzat l’Associació de Festivals de Música de Calonge, i que anirà a càrrec de l’Orquestra Simfònica de Corda i Cobla de Catalunya sota la direcció de Francesc Cassú. Comptaran amb la participació de cantants reconeguts com Manu Guix, Elena Gadel, Miki Núñez i Paula Giberga, i la Polifònica de Puig-Reig. El concert, que porta com a títol “Emociona’t amb la Simfònica de Corda i Cobla de Catalunya – 25 anys de música global”, començarà a les deu de la nit i es farà als jardins del Castell de Calonge.

La primera activitat del dijous 8 serà unes simultànies d’escacs que començaran a les set del vespre a la plaça Major de Calonge. L’activitat serà gratuïta i hi podran participar totes les edats. Aquest mateix dia, a les 10:30 h, als jardins del Castell actuaran The Missip Band i Salitage.

El divendres 9 a les nou del vespre es durà a terme el pregó de la Festa Major. Aquest any serà a càrrec de l’actriu i cantant catalana Lloll Bertran, i es farà als jardins del Castell. Una hora abans, a les vuit, s’inaugurarà l’exposició fotogràfica “250 anys de vehicles de motor”, al castell de Calonge. Aquest dia es tancarà amb dos grans concerts. Per una banda, a dos quarts de deu, el Cor Geriona, que es va donar a conèixer gràcies a la participació en el programa de TV3 “Oh Happy Day”, oferirà un concert que porta com a nom “La màgia del cinema”. Per una altra banda, dues hores més tard, a dos quarts de dotze, als jardins del Castell actuarà Blackiss.

El dissabte 10 de juliol a les set del vespre es farà el concurs de dibuix infantil i juvenil a la plaça de la Doma. La jornada es tancarà amb dos concerts de l’Orquestra Di-versiones, el grup de música calongí. La primera actuació serà a les vuit del vespre, i la segona a les onze de la nit. En aquesta segona també hi actuarà Diamond Stick. En els dos casos la ubicació serà la mateixa, els Jardins del Castell. L’aforament serà limitat i caldrà comprar l’entrada de forma anticipada per evitar aglomeracions.

El diumenge 11 es farà l’ofici solemne de Festa Major a l’església de Sant Martí. A la tarda l’Orquestra Maravella també oferirà una doble actuació als jardins del Castell. La primera serà a les 19:30 h i la segona a les 22:00 h. A les vuit del vespre, al pati del Cercle Calongí, hi haurà un concert de música urbana a càrrec de diferents MC’s i DJ’s locals i de la Costa Brava.

La Festa Major d’enguany s’acomiadarà el dilluns 12 amb la concentració de vehicles al pont del Mas Ambrós a les cinc de la tarda. Mitja hora és tard es beneiran els vehicles davant l’església de Sant Martí. Els últims actes estaran destinats als més petits. A les 18:30 h s’organitzaran tallers infantils fashion a la plaça Major, i una hora més tard hi haurà un espectacle infantil a càrrec de la cia Germanes Baldufa, i que porta com a nom “ Contes de la Mediterrània”. L’últim acte serà a les 20:30 h al pati del Cercle Calongí. Aquest consistirà en un gran bingo amb l’acompanyament de música en directe de la Litus Bingojam Band.

Cal destacar que caldrà comprar i recollir entrades de forma anticipada pel pregó de Festa Major, el concert del Cor Geriona, pels concerts de l’Orquestra Di-Versiones i de l’Orquestra Maravella i l’espectacle infantil “Contes de la Mediterrània”. La resta d’activitats, tot i que hi haurà aforament limitat, no caldrà reservar l’entrada de forma anticipada. Les entrades es poden recollir a partir de dilluns 5 de juliol a les oficines de Turisme de Calonge i de Sant Antoni.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -