5.6 C
Pals
Diumenge, 28 novembre 2021
- Publicitat -

Ràdio Capital emetrà demà un programa en directe des de les Havaneres de Calella de Palafrugell

Entrevistes als grups i comentaristes de luxe: Neus Mar, Joan Carles Doval i Lluís Poch.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img
Aquest dissabte, Ràdio Capital seguirà en directe la 54a cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell per tercer any consecutiu amb un estudi mòbil. El programa, conduit per Eugènia Güell i Anna Salvadó, començarà a les 20:30h amb entrevistes al director, Francesc Sánchez Carcassés, i als grups que toquen aquest any: Port–Bo i Cobla Els Montgrins, Els Cremats, Peix Fregit, Ultramar.
També tindrem amb nosaltres a l’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, a en Martí Sabrià, que ha dirigit l cantada durant molts anys i us explicarem per què aquest any és tant especial: aquest any, es barrejarà la Cobla amb l’Havanera per primera vegada.
Durant la cantada tindrem uns comentaristes de luxe: la cantant Neus Mar, Joan Carles Doval i Lluís Poch. Entre tots i totes seguirem la cantada que més estàvem esperant!

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós etiqueta 12 espècies de peix amb el codi QR

El codi QR del pla estratègic Palamós Peix ja funciona per a dotze espècies de peix diferents. És una eina que es va començar a fer servir fa un any i que serveix per etiquetar els peixos i controlar la seva qualitat al llarg de tota la cadena de distribució.
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -