12.6 C
Pals
Dimecres, 13 Novembre 2019

Calonge fomenta la bicicleta entre els escolars

Aquest divendres es farà una pedalada conjunta de les escoles Pere Rosselló, Llevantí de Mar i La Sínia destinada als alumnes de quart de Primària

El més llegit

Què han votat els teus veïns a les eleccions generals del 10N?

Tens curiositat per saber si a la teva població la formació política que has votat té molt pes? I a la zona per on vius? Comprova-ho en aquest mapa interactiu de Ràdio Capital de l'Empordà

Un camió s’ensorra al carrer Fàtima de Torroella de Montgrí

Un camió ha quedat atrapat després que la calçada del carrer Fàtima de Torroella de Montgrí cedís al seu pas

El concurs de Gossos d’Atura de Torroella retrà homenatge a Jordi Muxach

Els dies 30 de novembre i 1 de desembre tindrà lloc la Fira de Sant Andreu, en la qual se celebra el concurs de Gossos d'Atura de Torroella de Montgrí

Aprovada la reforma de la Plaça Murada de Palamós

Les obres començaran el 2020 i seran enllestides per Setmana Santa

Més de 30 aparcaments al sector dels Estanys de Castell-Platja d’Aro

El sector es prepara per l'arribada imminent de residents
Avatar
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni vol fomentar l’ús de la bicicleta al municipi i, en motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, s’estan duent a terme diverses activitats a les escoles del municipi per assolir-ho. Les activitats estan vinculades a tallers d’accions com el manteniment i la reparació de les bicicletes. Per aquest divendres, està programada una pedalada conjunta dels alumnes de quart de Primària de les escoles Pere Rosselló, La Sínia i Llevantí de Mar.

La coordinació de les activitats es fa conjuntament entre l’àrea de Medi Ambient i les tres escoles anteriorment citades, i també hi participa la Policia Local. Les activitats van orientades i destinades als alumnes de segon, quart i sisè de Primària, precisament els cursos que donen fer finalitzades les etapes del Cicle Inicial, el Mitjà i el Superior.

Més enllà de la bicicleta, des del consistori volen promoure que es facin desplaçaments innecessaris amb vehicles, i recomanen fer-los sempre que es pugui a peu, en transport públic o vehicle elèctric. D’aquesta forma, es vol vetllar per reduir els efectes nocius en la qualitat de l’aire que té l’ús de vehicles i altres elements contaminants com pot ser el soroll.

Últimes notícies

Calonge demana a Costes que reparin l’esllavissada del passeig pel darrer temporal

La reunió amb l'alcalde i el delegat també va servir per parlar de les obres de l'espigó i la possibilitat d'utilitzar la sorra de les obres per regenerar les platges

Òscar Aparicio, cap de l’oposició de la Bisbal: “Decidim si s’ha de municipalitzar el servei de l’aigua o no, però s’ha de solucionar”

El cap de l'oposició de la Bisbal, Òscar Aparicio, ha valorat la situació del PSC a les comarques gironines després de les eleccions generals però també ha tingut temps per aprofundir en l'actualitat bisbalenca

Aquest divendres Tortured Soul arriben a Barcelona

Tothom coincideix en remarcar que la música de Tortured Soul s’ha de viure en directe, que és una experiència que no s’oblida. I aquest divendres els catalans en tindrem una bona ocasió, ja que actuen a partir de dos quarts d’onze de la nit a Cafè Marula, amb entrades a la venda a Codetickets. Les…

Lluís Puig, alcalde de Palamós: “Estem preparats per convertir el Port de Palamós en port Schengen; però hi ha falta de voluntat”

En una entrevista a Ràdio Capital de l'Empordà, Lluís Puig, ha analitzat la situació urbanística a Palamós, els resultats de les eleccions generals del 10N i ha contestat al candidat del PSC Girona, Marc Lamuà, sobre el port de Palamós

La campanya gastronòmica Es Niu segueix creixent

La campanya gastronòmica Es Niu torna a superar els 300 menús, en la seva 22a edició. Després d’un lleuger descens l’any anterior, enguany els 9 restaurants participants han servit prop de 320 menús. Aquests resultats mostren la bona acceptació d’aquest plat típicament genuí de la cuina més autòctona.

Més notícies