20.2 C
Pals
Dilluns, 18 octubre 2021
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni suspèn les rues de Carnaval 2021 pel COVID-19

Al municipi s'hi organitzaven dues rues de Carnaval, una a cadascun dels nuclis i arribaven a congregar més de 5.000 participants

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’any vinent no hi haurà rues de Carnaval a Calonge ni a Sant Antoni. Aquesta és la decisió que han pres els membres de l’organització del Carnaval conjuntament amb l’Ajuntament per evitar aglomeracions i davant la dificultat de mantenir la distància de seguretat en una activitat com la rua.

A Calonge i Sant Antoni s’organitzaven dues desfilades de Carnaval, una a cadascun dels nuclis. En el cas de Calonge hi participaven una cinquantena de colles i hi desfilaven unes 3.000 persones. En el cas de Sant Antoni la rua aplegava més de 30 colles i unes 2.000 persones.

Actualment des de l’organització del Carnaval en coordinació amb l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni s’està treballant per veure la viabilitat d’organitzar alguns actes que permetin garantir la seguretat i evitar la propagació de la Covid-19. L’objectiu és poder organitzar activitats que permetin un control de l’aforament, evitar aglomeracions i garantir la distància de seguretat en tot moment.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Retards de fins a cinc mesos per reparar vehicles als tallers de l’Empordà

El gremi alerta d'una caiguda de la facturació i asseguren que en motos i bicicletes el problema "encara és més greu"
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -