23.9 C
Pals
Dilluns, 15 juliol 2024
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni vol assegurar que tots els infants inscrits a les llars d’infants tinguin plaça

D'aquesta manera es cobrirà la demanda d'una dotzena de famílies que en el moment de la preinscripció es van quedar sense assignació d'I1

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni obrirà aquest curs 2024-2025 un nou grup d’un a dos anys per mirar de cobrir la demanda de places a les llars d’infants municipals. En el moment de fer la presincripció s’oferien 18 places vacants per a dos grups d’I1 i es van rebre un total de 34 sol·licituds.

Per aquest motiu, i amb la voluntat que les famílies del municipi puguin accedir al servei, s’ampliarà la plantilla de personal i es podrà obrir un nou grup d’I1 a la llar d’infants El Ginjoler de Sant Antoni a partir del mes de setembre, amb l’inici del nou curs escolar.

Per tant, durant el curs vinent Calonge i Sant Antoni comptarà amb 107 places a les llars d’infants La Palmera de Calonge i El Ginjoler de Sant Antoni, distribuïdes en un total de set grups per a aquesta primera etapa d’escolarització, compresa entre els quatre mesos i els tres anys.

Tal com apunta la regidora d’Ensenyament, Anna Tena, “hem treballat per tal de cobrir les necessitats de totes les famílies del municipi amb infants de zero a tres anys. Aquesta decisió és fruit de l’aposta de l’Ajuntament per assegurar el desenvolupament integral i educatiu des de la primera infància”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Gregory Porter, un bri de llum a l’escenari de Porta Ferrada

Tal com va dir just començar el concert el mateix protagonista de la nit, el port de Sant Feliu...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -