15.4 C
Pals
Dilluns, 25 octubre 2021
- Publicitat -

Calonge rehabilita les platges i els parcs de cara al desconfinament

Es preveu que el condicionament dels espais estigui acabat a mitjan juny

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Calonge està condicionant totes les platges del municipi de cara a l’estiu. Des del 30 d’abril fins la setmana passada han anant recollint les restes que la tempesta Glòria i els diversos temporals de març i abril havien deixat a les platges. S’hi podia trobar llavors grans quantitats de canyes, troncs i residus vegetals, així com d’altres residus no orgànics.

Ara les platges estan netes i s’ha iniciat la fase de redistribució i anivellament de la sorra, principalment a les platges de Cala Cristus i Ses Torretes, com també al tram de platja que va de la riera de Calonge cap a Torre Valentina.

L’ objectiu, òbviament, es tenir aquests espais a punt per la temporada turística, però també per al moment actual en què ja  ha començat el desconfinament. Cal recalcar que l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit permetre de moment les passejades per la platja, si bé n’ha prohibit el bany.

Pel que fa a les zones verdes, la Unitat d’Espai Públic de l’Ajuntament de Calonge ha intensificat els treballs de desbrossament, neteja i condicionament començats a mitjan abril. Es preveu que aquesta fase acabi a finals de maig.

A dia d’avui ja s’ha actuat en la sega de les zones verdes del passeig Josep Mundet, el passeig de Torre Valentina, l’avinguda de Torre Valentina, les places d’Enric Morera, d’Otívar i del Corriol, els parcs de Juli Garreta i dels Garrofers, la zona verda dels carrers Gavina, Mascarell, Hotel d’Entitats i l’Esfera del Fòrum, i les dues rotondes de l’avinguda de la Unió.

Més endavant, s’hi plantaran flors de temporada amb l’objectiu d’acabar l’enjardinament a mitjan juny.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Com és la situació COVID ara mateix al Baix Empordà?

Ja hi ha 1.326 persones vacunades amb la tercera dosi
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -