15.5 C
Pals
Dissabte, 4 desembre 2021
- Publicitat -

Sant Feliu destina més d’un milió d’euros per revertir els efectes del coronavirus

La inversió que superarà el milió d'euros no està tancada perquè des del govern municipal volen tenir el consens dels altres partits polítics

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

La crisi del coronavirus al Baix Empordà ha portat als ajuntaments a buscar propostes econòmiques per recuperar l’economia. L’últim, amb una de les inversions més elevades, a la comarca és el de Sant Feliu de Guíxols que destinarà més d’un milió d’euros, de recursos propis, per fer front a la crisi.

El pla de recuperació estarà enfocat en quatre grans àmbits municipals i només es faran servir recursos propis del consistori. Com ha explicat l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, a l’emissora municipal.

D’aquí a uns dies s’aniran concretant les accions a les quals es destinaran els recursos propis. Una de les “aportacions més grans que rebrà la ciutat” com ha explicat l’alcalde Carles Motas, que es destinarà a ajuts relacionats amb l’àmbit sanitari, ajuts socials, ajuts en matèria d’ocupació i ajuts per pal·liar els efectes del coronavirus sobre l’economia local.

Malgrat l’anunci de l’alcalde Motas aquest dissabte, la xifra concreta no està tancada. En un comunicat, l’ajuntament ha explicat que es confirma que superarà el milió d’euros, però que ho volen fer amb el consens de tots els partits polítics. A més a més, el batlle no tanca la porta a demanar més ajudes a les altres administracions.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Toni Strubell: “Caimó va fer que Sant Feliu de Guíxols fos el lloc més proper a la llibertat”

A la Fira Indilletres de la Bisbal d'Empordà hem pogut parlar amb Toni Strubell, escriptor de  "Caimó", llibre publicat per l'editorial Llibres del Segle. El llibre de Caimó, segons explica Toni Strubell, té dues finalitats clares: "fer una bona novel·la que la gent pugui gaudir llegint i recuperar un figura com en Pere Caimó". 
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -