14.6 C
Pals
Dissabte, 23 octubre 2021
- Publicitat -

Camí al 26M

Comença la campanya electoral de les eleccions municipals 2019 i les eleccions europees, el pròxim 26 de maig els catalans anirem a les urnes i hem d'aprofitar l'oportunitat

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Aquesta matinada ha començat la campanya electoral per les eleccions municipals 2019 i les eleccions europees. A Catalunya, només haurem d’escollir dues candidatures. Però hi ha indrets d’Espanya on també s’han convocat eleccions autonòmiques. El pròxim 26 de maig els catalans tindrem dos vots decisius a les nostres mans.

El primer vot, que no té per què ser el més important, servirà per escollir l’alcaldable dels nostres municipis de cara als pròxims quatre anys. El segon, pel futur de la Unió Europea escollint els parlamentaris europeus, que renoven cada cinc anys. Són poc més de dues setmanes de promeses, fotografies i pensar en el vot del ciutadà. Tot i això, com a ciutadans cal aprofitar l’oportunitat.

Al Baix Empordà, a les eleccions del 2015 molts dels municipis no arribaven al 50% de participació. Cada ciutadà té el dret d’anar o no anar a votar. Però a Ràdio Capital defensem el dret a vot. Creiem que és una oportunitat única per fer sentir la nostra veu i poder expressar allò que més desitgem políticament. No rebutgem l’oportunitat de votar.

És per això que a Ràdio Capital de l’Empordà hem preparat una cobertura de cara a la campanya electoral excepcional. A partir d’aquest vespre començarem la ronda de debats municipals al Baix Empordà amb el debat de Begur. També durant aquestes setmanes podeu seguir tota l’actualitat informativa a l’especial de les eleccions municipals 2019.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -