18.7 C
Pals
Dissabte, 2 juliol 2022
- Publicitat -

Campanya solidària als comerços de Palamós

Un 2% de les comissions generades pels datàfons dels establiments de Fecotur que treballen amb Caixabank anirà a entitats socials

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Durant aquest estiu, pagar amb targeta als comerços de Palamós donarà diners a les entitats socials de la vila. Així ho preveu la campanya “Estiu Solidari”, una iniciativa conjunta de l’Associació per al Foment Empresarial del Comerçi el Turisme de Palamós (Fecotur) i Caixabank.

Durant els mesos de juliol i agost, un 2% de les comissions generades pels datàfons dels establiments de Fecotur que treballen amb Caixabank, anirà destinat a entitats socials de Palamós. Fecotur té uns 200 associats, dels quals uns 140 establiments participaran en la campanya. La previsió és que la iniciativa aportarà entre 10.000€ i 12.000€ a entitats socials de la vila. Aquesta campanya és una nova iniciativa solidària dels comerciants. S’afegeix a altres accions que ja han dut a terme amb èxit, com  “De nit + que plats a Palamós”, “Forastoc” o “PalamóSwing”, campanyes que han aportat una part de les seva recaptació a finalitats socials. El donatiu que resulti de la campanya “Estiu Solidari”  s’entregarà a les entitats socials seleccionades durant la gala dels socis de Fecotur, a la tardor.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -