21.1 C
Pals
Dissabte, 22 juny 2024
- Publicitat -

Can Gelpí, la Joieria Ferrer i Tallers Serratosa, de Palafrugell, reben el Diploma al Mèrit Ciutadà

Aquesta distinció es concedeix a persones, entitats, agrupacions, institucions, empreses, comerços, etc, que mereixen la gratitud de Palafrugell per activitats destacades en el camp cívic, cultural, esportiu, comercial o d'altres que donin prestigi a la vila.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ahir a la tarda i dins dels actes de Festa Major, l’Ajuntament de Palafrugell va fer entrega dels Diplomes al Mèrit Ciutadà 2021. Van rebre aquest guardó el restaurant Can Gelpí, la Joieria Ferrer i Tallers Serratosa.

Des de l’any 2013, l’Ajuntament de Palafrugell entrega els guardons dels Diplomes al Mèrit Ciutadà de la Vila. Aquesta distinció es concedeix a persones, entitats, agrupacions, institucions, empreses, comerços, etc, que mereixen la gratitud de Palafrugell per activitats destacades en el camp cívic, cultural, esportiu, comercial o d’altres que donin prestigi a la vila.

Can Gelpí
Can Gelpí va obrir les seves portes l’any 1912 a Calella de Palafrugell. L’any 1924, la família Gelpí va adquirir l’edifici i el van aixecar dos pisos per fer-hi un hotel, que consta de 10 habitacions. Pel balcó de l’habitació del primer pis hi van passar personalitats i actrius rellevants de l’època del boom turístic a mitjans del segle passat.

Durant molts anys, la seva cuina va ser reconeguda pels plats típicament mariners, que mostraven el caràcter de la gent i la tradició de Calella de Palafrugell.

Can Gelpí rep el Diploma al Mèrit Ciutadà per la seva gestió modèlica i amb característiques localistes molt marcades dins de Calella de Palafrugell i com a referent del sector turístic de la zona.

Joiera Ferrer
Fundada l’any 1865, la Joieria Serratosa és una de les rellotgeries més antigues de Catalunya. Situada al carrer Estret, els responsables de l’establiment centenari destaquen per la seva gran professionalitat. Durant anys van tenir cura del rellotge de la Torre de les Hores de Pals i del Campanar del poble de Torrent

Joieria Ferrer rep el Diploma al Mèrit Ciutadà per ser referència en el sector any rere anys, des de 1865 i pel seu caràcter local i familiar, arrelat al municipi i com a motor econòmic del centre comercial palafrugellenc.

Tallers Serratosa
Tallers Serratosa és una empresa familiar nascuda a mitjans del segle XIX, que ha destacat pel seu treball en innovació i per l’adaptació als canvis viscuts en el sector de la venda i reparació de vehicles.

Tallers Serratosa rep el Diploma al Mèrit Ciutadà pel seu marcat caràcter local i comarcal i per la seva capacitat d’adaptació a les necessitats d’un mercat canviant com és el sector automobilístic.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -