Cantada d'Havaneres de Begur
Cantada d'Havaneres de Begur | Imatge de l'Ajuntament

La Cantada d’Havaneres de Begur ha recaptat 463 per a Càritas del municipi del Baix Empordà. Els diners els ha gestionat el consistori del municipi i els diners provenen de les diferents donacions econòmiques. Aquest any però, la xifra de les donacions ha disminuït en comparació a les dues últimes edicions.

Durant la cantada, els assistents han omplert les cistelles de manera altruista. És la XXXIX edició de la Cantada d’Havaneres de Begur i enguany ha deixat la seva ubicació habitual. Fins ara la celebració era al pati de les Escoles Velles, però aquest any s’ha celebrat a la plaça de Lluís Esteva i Cruañas.

L’any passat, la recaptació, que també es va destinar a Càritas Begur, va ser de 570. I l’any anterior, que es va destinar al Centre de Distribució d’Aliments de Palafrugell, que ajuda famílies begurenques, es van recaptar 538 euros.

Cantada d'Havaneres de Begur
Cantada d’Havaneres de Begur | Imatge de l’Ajuntament

L’alcalde, Joan Loureiro, ha agraït la solidaritat dels begurencs, desitjant que es mantingui en el futur. La Cantada va comptar amb els grups Arjau de Palafrugell i Port-Bo de Calella de Palafrugell.