23.8 C
Pals
Dimecres, 4 octubre 2023
- Publicitat -

Canvien el paviment dels carrers Cervantes i Horta d’en Fina

El total d'aquestes obres és de 865.000 euros

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquesta setmana han començat els treballs de millora dels carrers Cervantes i Horta d’en Fina de Palafrugell. Es renovarà la xarxa de serveis públics i el paviment. Ara, al carrer Cervantes, es donarà prioritat al vianant, mentre que en el cas del d’Horta d’en Fina, serà en el tram entre el carrer Vilar i la plaça del Tambor.

En concret, les xarxes que es renovaran seran la xarxa de sanejament, s’ampliaran les xarxes separatives d’aigües plujanes, canviaran les canonades d’aigua potable, es renovaran fanals i línies elèctriques i se soterraran els encreuaments aeris de telefonia i de baixa tensió.

Pel que fa al carrer Cervantes, les obres s’allargaran set mesos i tindran un cost de 500.000 euros. En el cas del carrer Horta d’en Fina, els treballs duraran quatre mesos i la partida destinada és de 365.000 euros.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La sidreria Mooma rep 3 guardons en el Saló Internacional de les Sidres de Gala celebrat a Astúries

El passat mes de setembre, Mooma va rebre a Riga (Letònia) dos premis al Nordic International Cider Awards (NICA), un esdeveniment que té lloc cada any als països nòrdics i bàltics.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -