17.8 C
Pals
Dilluns, 26 setembre 2022
- Publicitat -

Canvien la gespa artificial del camp de futbol de Calonge

Els treballs acabaran a mitjans d'abril per tal que es pugui disputar la Mediterranean International Cup, ja que Calonge és una de les seus del torneig

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha posat en marxa el canvi de gespa del camp de futbol de Calonge. En l’últim Ple extraordinari del municipi, es va aprovar l’adjudicació d’aquesta tasca al Banco Bilbao Vizcaya Argentaria, amb un cost total de 210.505,66 euros. En aquest import, s’inclou el manteniment d’aquesta nova gespa artificial per un període de cinc anys per part de l’entitat adjudicatària.

El pagament d’aquests treballs es faran, per tant, durant aquest lustre, a través d’una fórmula de rènting financer, on s’estableix una quota mensual pel consistori d’uns 3.500 euros.

La previsió és que a mitjans d’abril la nova gespa ja estigui instal·lada, per tal de tenir-ho tot preparat per la celebració del Mediterranean International Cup de futbol. L’obra s’ha iniciat una vegada s’han finalitzat les obres de construcció d’uns nous vestuaris al camp de futbol de Sant Antoni, on ara es trasllada tota l’activitat futbolística de l’escola de futbol del municipi per no veure interrompudes les competicions on els seus equips hi juguen. Quan ja s’hagi canviat totalment la gespa a Calonge, tots els partits es podran disputar amb normalitat a ambdós camps.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Post temporada

Venim d’una temporada absolutament increïble des del punt de vista de la restauració i hotels.  Els amos dels allotjaments...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -