11.2 C
Pals
Dilluns, 27 març 2023
- Publicitat -

Carles Motas al Supermatí: Mentre uns parlen, els altres actuem!

Així de contundent s’ha mostrat l’Alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, davant les afirmacions que va fer ahir el regidor Pere Albó al Supermatí de Ràdio Capital, on qualificava “d’estrambòtica” la proposta per l’Espai Tyssen que impulsa el consistori.

En declaracions al mateix programa, Motas ha explicat que el que fa el consistori, és desencallar una situació ja estancada de fa temps, proposant una alternativa viable i sostenible econòmicament, tot i no comptar amb més recursos que els propis de l’Ajuntament. En aquest sentit, Motas ha admès que les administracions catalana, estatal o la mateixa Diputació, no disposen de recursos per participar del projecte, xifrat en més de 6 milions d’€. Tanmateix, l’alcalde ganxó, ha explicat que amb el centre en marxa, i quan la situació econòmica ho permeti, està convençut que la resta d’administracions n’entraran a formar part.

Les altres “patates calentes”

Motas ha ironitzat amb aquest terme, explicant que allò que per alguns són patates calentes, per ell són “projectes de ciutat” que el seu govern ha entomat. En aquest sentit, i al voltant de la polèmica per la construcció del futur aparcament a la zona de la corxera, Motas ha dit que no es tracta d’un canvi d’ubicació, ja que, de la possibilitat que es fes al passeig, només se n’havia fet un estudi previ, sinó que es tracta de dotar la ciutat d’una infrastructura que no hauria de ser incompatible amb un altre possible aparcament en una altra zona.

A l’entrevista, Motas també s’ha referit a altres aspectes de l’actualitat de la ciutat

Escolta l’entrevista completa

 

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios