23.6 C
Pals
Diumenge, 16 juny 2024
- Publicitat -

Carme Fenoll: Amb biblioplatges, les biblioteques surten a buscar lectors on faci falta

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Em dic Miquel Curanta i sóc de Pals. Gestor cultural i de mitjans, he treballat a diverses emissores de Ràdio (Ràdio Begur, Ràdio Costa Brava, 40 Principals, M80 ràdio, Cadena SER, Flaix, Flaixbac, Ona Catalana, Catalunya ràdio). He estat director de l'Institut Català de les Empreses Culturals (2018 - 2022) i del Club TRESC (2008 - 2018). També he fundat una productora de televisió (Creativa Audiovisual) i el 2001 vaig fundar Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Més de 3 milions i mig de Catalans, tenen un carnet d’alguna de les més de 400 biblioteques que hi ha a Catalunya, però això no és suficient. La Cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, Carme Fenoll, ha explicat al Supermatí que l’objectiu de la inciativa “biblioplategs i bibliopiscines” és acostar les biblioteques a totes aquelles persones a les que els agrada la lectura, però els hi costa més anar a la biblioteca.

Fenoll també constata que les biblioteques ja no son només un espai al qual anar a llegir en silenci, sinó que s’han convertit en centres multi culturals que incorporen audiovisuals i cultura digital. En aquest sentit, ha explicat que des del servei de biblioteques, s’ha elaborat un estudi per identificar els motius pels quals un segment important de la població, no assisteix mai a una biblioteca tot i valorar el servei molt positivament i tenir un elevat nivell d’activitat cultural.

Bibliopiscines i biblioplatges 2016 al Baix Empordà

Begur
Biblioteca Salvador Raurich
C. de Bonaventura Carreras, 11
De l’1 de juliol al 3′ d’agost, espai de lectura al pati d’entrada a l’edifici Escoles Velles (Sala, exposicions, Biblioteca, Arxiu)

Palafrugell
Del 7 de juliol al 25 d’agost, Biblioplatja a la platja de Tamariu

Escolta l’entrevista

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Disfrutar – inside the World’s Best Restaurant

Acclaimed head chef Eduard Xatruch shares secrets behind Barcelona’s culinary masterpiece
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -