9.7 C
Pals
Dilluns, 30 gener 2023
- Publicitat -

El Carnaval 2022 de la Costa Brava Centre s’ajorna a l’abril

Aquesta decisió s'ha pres tenint en compte les normatives sanitàries vigents

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les colles de Carnaval i els ajuntaments de Castell-Platja d’Aro, S’agaró, Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols han acordat posposar la celebració del Carnaval 2022 al cap de setmana de l’1 d’abril de 2022. Ho han fet, principalment, tenint en consideració les normatives sanitàries vigents. Els tres municipis ja van explicar que volien tirar endavant amb aquesta festa, però alhora són conscients que s’ha de garantir la salut de tothom.

La decisió es va prendre en una reunió celebrada ahir al vespre a Sant Feliu de Guíxols. Les colles i els tres ajuntaments van valorar la situació i van apostar per ajornar el Carnaval fins a l’abril. L’alt ritme de contagis va ser un factor clau que va afectar aquesta decisió. Esperen que a l’abril la situació sanitària millori i es puguin dur a terme les activitats de Carnaval.

Les noves dates pel Carnaval 2022

Així, les noves dates per aquest Carnaval 2022 són l’1, el 2 i el 3 d’abril. Les rues s’iniciaran, com cada any, a Sant Feliu de Guíxols, el divendres 1 d’abril. El seguirà Platja d’Aro el dissabte 2 d’abril i Santa Cristina d’Aro el diumenge 3 d’abril. I, finalment, el dimecres 6 d’abril es farà l’Enterrament de la sardina. En aquest calendari, depenent sempre dels indicadors Covid-19 es podran afegir altres activitats.

Evidentment, la nova celebració anirà vinculada amb l’evolució de la situació sanitària durant els pròxims mesos. La voluntat per part dels tres municipis és tirar endavant amb aquesta celebració, molt esperada per tothom. Això si, es vetllarà en tot moment per la seguretat tant de les persones participants com les de l’organització i els assistents.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Adel Mechaal guanya el títol estatal de cros

La cursa disputada aquest diumenge, a la localitat biscaïna d'Ortuella, va coronar el palamosí per segon any consecutiu com a campió d'Espanya
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -