L’edició d’hivern del Gran Recapte d’Aliments a Catalunya ha comptat amb la participació, un any més, de Castell-Platja d’Aro. El Municipi ha recollit 10.462 quilograms de productes bàsics, a través de la participació conjunta de diferents organisme, particulars, empreses i entitats.

Les recollides d’aliments han tingut lloc entre el 30 de novembre i l’1 de desembre de 2018 a diferents supermercats locals. Es tracta de productes necessaris per a una dieta correcta, i s’oferiran a les persones del municipi que es troben en una situació de vulnerabilitat o precarietat.

Ha estat una acció coordinada pel Servei de Distribució d’Aliments de l’Ajuntament, i a més de la col·laboració amb l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Castell-Platja d’Aro, hi han participat 130 voluntaris d’entre 15 i 82 anys.

Per altra banda, el municipi ha col·laborat també amb La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, amb una recaptació total de 1.920 euros, a través de diferents activitats i del suport de comerços, serveis i entitats locals, així com de l’Ajuntament. Aquest any, el programa solidari ha recollit fons per a l’estudi i tractament de càncers.