21.2 C
Pals
Dilluns, 26 setembre 2022
- Publicitat -

Càstings a Girona i Barcelona per trobar fins a 800 figurants de la nova sèrie del creador de ‘Lost’ i ‘Watchmen’

Les proves s'estan fent al Plató del Parc Científic de la UdG i busquen perfils diversos i de totes les edats

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Diverses persones s’han congregat durant tot el matí a les portes de l’edifici Narcís Monturiol del Parc Científic de la UdG. El motiu: el càsting de la nova sèrie del creador de les mítiques ‘Lost’, ‘Watchmen’ o ‘The leftovers’. Es tracta de ‘Mrs. Davis’ i girarà entorn de la fe i la tecnologia i estarà ambientada en diferents èpoques. Comptarà amb actors com David Arquette (Scream), Betty Gil-pin (Glow) o Jake McDorman (Watchmen) i s’ambientarà en països com França, Escòcia o Itàlia.

“En farà falta molta gent”, assegura la directora de càsting, Yaël Moreno. I és que calculen que els caldran entre 500 i 800 figurants per a una producció que es començarà a rodar a principis d’octubre i s’allargarà fins a finals de novembre. Busquen gent de tot tipus i l’únic requisit és ser major de 16 anys.

A més i tenint en compte que no només es rodarà aquí sinó que es traslladarà a altres països, també busquen perfils ètnics diversos. “Des d’afroamericans, passant per caucàsics fins als locals”, explica. També els fan falta home amb cabells i barbes llargues per a una de les seqüències on hi haurà “una gran batalla”.

Els interessats a participar-hi s’han d’inscriure al web de yaeldeperfil.com i dur la el DNI o en el seu cas el NIE i una fotocòpia del compte bancari. La feina serà remunerada i pot suposar diversos dies de rodatge, tot i que no cal experiència prèvia. De fet, un cop arriben a les proves se’ls explica el funcionament d’una producció d’aquest tipus i únicament els fan fotos.

De Figueres a Girona

Una de les participants que aquest dijous al matí s’ha presentat al càsting és Natàlia Ramírez. Aquesta jove de Figueres ha explicat que és actriu i que habitualment està al cas “de totes les convocatòries de càstings” per fer de figurant. Per això de seguida que va veure la crida de la productora Yaël Moreno va apuntar-s’hi sense dubtar-ho. “El meu pare també em va avisar d’aquest càsting perquè va veure una notícia al diari”, ha afegit la jove.

Natàlia Ramírez ha avançat que en la majoria de càstings primer et fan fotos i un parell de preguntes i després ja t’avisen per saber si t’agafen o no. A partir d’aquí comencen una sèrie de proves de vestuari fins el dia de la gravació.

Ara, l’actriu espera impacient la trucada que l’avisi per fer de figurant en aquesta nova producció americana, tot i que ha assegurat que no en té “ni idea” de què pot anar la sèrie. “Suposo que deu parlar de viatges en el temps”, explica Ramírez.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Comença la reforma de la plaça del Monestir de Sant Feliu de Guíxols que esdevindrà en el futur Museu Thyssen

Les obres duraran sis mesos i mig i es fan coincidir amb les de l'avinguda Juli Garreta, que s'estén fins a la badia
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -