24.7 C
Pals
Dissabte, 30 setembre 2023
- Publicitat -

Se celebrarà el VI Fòrum de Recerca del Baix Ter

Tindrà lloc el pròxim 17 de novembre a les 10h del matí al Centre Cívic d'Ullà

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
El dissabte 17 de novembre a les deu del matí tindrà lloc a Ullà el VI Fòrum de Recerca del Baix Ter. Està organitzat pel Centre de Documentació del Museu de la Mediterrània i el Parc Natural del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter. En aquesta edició compten amb el suport de l’Ajuntament d’Ullà, ja que serà la Sala Polivalent del Centre Cívic d’Ullà que acollirà l’esdeveniment.
És un acte públic obert a tothom (estudiants, investigadors, particulars…) que hi poden participar com a ponents, però també com a oients. El termini per presentar propostes va començar l’1 d’agost i va acabar el passat 14 d’octubre. Pròximament es coneixeran els participants i les seves comunicacions.
El Fòrum de Recerca és una jornada per difondre treballs, projectes, investigacions i recerques que s’han portat a terme al llarg de l’any referents al territori del Baix Ter.  En aquest sentit és un punt de trobada dels diversos professionals que realitzen investigacions multidisciplinaris en el territori més proper. Es tracta d’una jornada que vol promoure el contacte entre els investigadors i fomentar així les recerques transversals en el territori, però que està oberta a tot el públic en general.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -