24.4 C
Pals
Diumenge, 23 juny 2024
- Publicitat -

Bellcaire inaugura el nou local social

Bellcaire ja ha obert el nou local social del municipi. L'objectiu és aconseguir convertir-lo en un centre de reunió del poble

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Bellcaire inaugura el nou local social
Loading
/

El poble de Bellcaire d’Empordà ha recuperat el seu local social. És cert que no l’havia arribat a perdre perquè s’hi mantenia un bar, però ara s’ampliarà per oferir-hi activitats.

A l’espai destinat al local social s’hi faran diverses activitats, totes enfocades a diferents edats. Un dels exemples que s’ha posat és que hi haurà actes per la gent gran però també pels joves. L’objectiu és convertir el local en un centre de reunió del poble. Una de les altres activitats serà permetre a les associacions i entitats fer servir l’espai com a punt de trobada.

David Font, alcalde de Bellcaire, ha volgut destacar aquestes novetats a Ràdio Capital.

Entre les activitats també hi ha previst actes amb música, xerrades d’interès per la ciutadania i també tallers lúdics i de noves tecnologies. Un exemple és la pròxima classe de Capoeria per nens prevista a l’espai. La idea principal de l’ajuntament de Bellcaire d’Empordà és que la gent senti el local social com un centre de comunitat.

Aquest espai ja ha estat recentment notícia quan, a causa d’una plaga de paneroles, el procés de concedir del servei del bar va quedar desestimat. Recentment també el bar del local social sortia en els mitjans a causa de trobar drogues al recinte.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Les estafes per internet es dupliquen a les comarques gironines els últims cinc anys arribant a produir-se’n 23 al dia

Les estafes a través d’internet a la Regió Policial de Girona s’han duplicat els darrers cinc anys. En concret i segons el registre dels Mossos d’Esquadra, s’ha passat de 4.248 delictes d’aquest tipus el 2018 a un total de 8.479 l’any passat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -