12.5 C
Pals
Dijous, 23 maig 2024
- Publicitat -

El Centre Obert de Palamós encara no ha iniciat el seu servei aquest mes d’octubre

El centre no ha pogut iniciar la seva activitat per la falta de treballadors

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Centre Obert de Palamós encara no ha obert les portes aquest mes d’octubre. Tal com explica la regidora d’Acció social de l’Ajuntament de Palamós, Chaymae Mechaal, el centre no ha pogut iniciar el servei per aquest curs per la falta de personal.

Aquest Centre Obert és un servei per nens i infants en risc d’exclusió social. Durant el mes de setembre, just quan comença el curs escolar, els treballadors dels serveis socials del municipi es posen en contacte amb les famílies que poden optar a aquest servei. Així, el Centre Obert pot obrir les seves portes, normalment, a principis d’octubre.

Tal com declara la regidora d’Acció social, el procés d’estabilització de places pel Centre Obert de Palamós va començar el passat mes de juny. Tot i això, aquest procés encara no ha acabat, per tant, al centre encara no tenen el personal necessari per poder obrir. El Consell Comarcal del Baix Empordà, de la qual depèn la contractació del personal, ha notificat a la regidora que aquest problema estarà solucionat en unes setmanes.

El decret del Consell Comarcal amb les places atorgades es van publicar la setmana passada i, Chaymae Mechaal espera recuperar aquest servei com més aviat millor. La regidora espera que a principis de desembre aquest i altres serveis socials que ofereix el centre estigui en marxa.

Un servei pels menors en risc

La regidora d’Acció social recorda que aquest és un servei important per una població com Palamós, sobretot pels infants que es troben en una situació de risc. Al Centre Obert normalment hi assisteixen uns 20 o 21 infants cada curs i es fa un seguiment a aquests infants i a les seves famílies.

Chaymae Mechaal també recorda que en el cas dels serveis socials és important disposar dels treballadors necessaris per cobrir la demanda. Per això, reitera el mal funcionament dels serveis socials quan no hi ha els treballadors necessaris o s’està pendent de cobrir altres llocs de treball.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Variabilitat primaveral amb més sol

Dijous en general amb més clarianes i estones de sol, però encara amb inestabilitat que pot fer créixer nuvolades convectives de tarda.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -