14.6 C
Divendres, 19 abril 2024

#CHGarbí: El Garbí Femení aconsegueix els dos punts a casa en un partit aparentment fàcil

Pau Punseti
Pau Punseti
Fotògraf

Un partit que semblava aparentment fàcil contra el CH Molins de Rei – Sant Llorenç situat a la cua de la classificació i que fins ara no ha aconseguit cap punt. El Garbí Femení però no ha acabat de trobar-se còmode sobretot en atac fins al minut vint de la primera part, quan ha començat a trobar forats a la defensa de les visitants.

Una primera part marcada per moltes pèrdues de pilotes, falta de concentració i un atac poc organitzat i poc convençut, i com a conseqüència poc encert a porteria, que ha portat a les Palafrugellenques a la mitja part amb una diferència al marcador de nou gols (14-05).

Després de la mitja part, uns trenta minuts on les coses no han canviat gaire respecte a la primera. Les de Gerard Ventura i Jordi Fontanella si que han començat a trobar-se còmodes en atac, sobretot a partir del minut dotze, tot i que en alguns moments encara no sabien on estaven. Per altra banda les visitants, han aconseguit travessar en alguna ocasió la bona defensa de les garbinenques.

Una segona part que ha acabat amb un marcador de 27-13, fet que els hi ha donat els dos punts que feia tres jornades que no aconseguien veure.

Palafrugell rep la visita d’alumnes de la ciutat de Kristianstad de Suècia en el marc del programa Erasmus+

En el marc del programa Erasmus+, s'ha organitzat una estada de dos alumnes de Formació Professional (en electricitat i automàtica) a l'empresa palafrugellenca Amitec.