8.4 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

Premi Gavarres 2017 a l’estudi d’una malaltia dels amfibis

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.

Esther Vilert: “Durant 3 setmanes vacunarem a majors de 80 anys i persones dependents”

La directora d’atenció primària del Baix Empordà recomana esperar rebre la trucada del centre mèdic per no col·lapsar línies i alentir el procés de vacunació
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Durant aquest dissabte, s’han entregat els premis Gavarres 2017 al monestir de Sant Miquel de Cruïlles. La proposta guanyadora ha estat un estudi sobre una malaltia infecciosa que afecta els amfibis.

El premi Joan Xirgo, dotat amb 5.000 euros, se l’ha emportat el biòleg Iago Pérez per la seva recerca en la quitridomicosi dins de la comunitat d’amfibis del massís de les Gavarres. D’altra banda, l’altre guardó, el premi Cirera d’Arboç, ha estat destinat a l’Associació d’Artesans i Terrissers de Quart, per difondre els treballs de conserva, millora i descoberta del paratge.

Al llarg de l’acte, s’ha presentat la guia dirigida a les famílies, Les Gavarres, 50 indrets amb encant; una obra de Dani Sabater i Jordi Vicens.

Els premis Gavarres 2017 sempre s’han destinat a projectes inèdits que tenen l’objectiu de contribuir al coneixement i estudi dels valors del massís. Els guardons també serveixen per reconèixer les accions dutes per tal d’ajudar en la conservació, millora i descoberta del massís.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Pot fer canviar el món

Des que va abandonar el Teatre Nacional de Catalunya, el passat mes de gener, l’espectacle Encara hi ha algú...

Altres notícies