22.1 C
Pals
Diumenge, 24 setembre 2023
- Publicitat -

Premi Gavarres 2017 a l’estudi d’una malaltia dels amfibis

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Durant aquest dissabte, s’han entregat els premis Gavarres 2017 al monestir de Sant Miquel de Cruïlles. La proposta guanyadora ha estat un estudi sobre una malaltia infecciosa que afecta els amfibis.

El premi Joan Xirgo, dotat amb 5.000 euros, se l’ha emportat el biòleg Iago Pérez per la seva recerca en la quitridomicosi dins de la comunitat d’amfibis del massís de les Gavarres. D’altra banda, l’altre guardó, el premi Cirera d’Arboç, ha estat destinat a l’Associació d’Artesans i Terrissers de Quart, per difondre els treballs de conserva, millora i descoberta del paratge.

Al llarg de l’acte, s’ha presentat la guia dirigida a les famílies, Les Gavarres, 50 indrets amb encant; una obra de Dani Sabater i Jordi Vicens.

Els premis Gavarres 2017 sempre s’han destinat a projectes inèdits que tenen l’objectiu de contribuir al coneixement i estudi dels valors del massís. Els guardons també serveixen per reconèixer les accions dutes per tal d’ajudar en la conservació, millora i descoberta del massís.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -