13.7 C
Pals
Dimarts, 6 desembre 2022
- Publicitat -

Cinc morts amb coronavirus al Baix Empordà en quatre dies, dos a la residència de Palafrugell

Dues de les morts han passat a la residència Palafrugell Gent Gran. Des de l'inici del brot, hi han mort 21 persones

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Al Baix Empordà han mort cinc persones amb coronavirus des de dijous passat, que és l’última vegada que es van donar dades per part de Serveis de Salut Integrat del Baix Empordà. En aquest mateix període s’han enregistrat 29 casos nous. Ara n’hi ha 380.

Dues de les morts han passat a la residència Palafrugell Gent Gran. Des de l’inici del brot, hi han mort 21 persones. Hi ha 49 residents contagiats, un pendent de resultats i s’han donat quatre altes.

A l’hospital de Palamós, han mort 3 persones més des de dijous, cosa que eleva la xifra de defuncions a 11. Hi ha 35 pacients ingressats, 8 dels quals esperen resultats. És el mateix número d’ingressos que fa quatre dies, quan no s’ha donat cap alta.

Pel que fa als professionals, pràcticament res ha canviat en quatre dies. 44 sanitaris contagiats i 5 aïllats pendents de resultats.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Xavi Gaitx: “Volem que els participants descobreixin la bellesa i la complexitat de l’Ardenya”

Per avançar-nos algunes de les novetats de l'edició d'enguany i donar-nos alguns detalls més sobre la cursa ens ha visitat al Supermatí un dels membres de la organització, Xavi Gaitx. 
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -