25.7 C
Pals
Dilluns, 27 juny 2022
- Publicitat -

Els Cinemes Arinco porten el cinema independent i en VOSE al Baix Empordà

Els Cinemes Arinco de Palamós han posat en marxa dues noves iniciatives cinematogràfiques: 'Cineclub Arinco' i 'Experiència VOSE'

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els Cinemes Arinco de Palamós han posat en marxa dues noves iniciatives cinematogràfiques. D’una banda, han creat el Cineclub Arinco, unes sessions mensuals de cinema independent que començaran aquest proper dijous 18 de març amb la pel·lícula My Mexican Bretzel. Per l’altra, també estant potenciant l’oferta d’estrenes en versió original subtitulada (VOSE) amb l’Experiència VOSE.

Cineclub Arinco: una aposta pel cinema independent

Cineclub Arinco és la gran novetat: projeccions mensuals de cinema independent, d’autor o clàssic, entre d’altres. David Cuesta, de la cooperativa Cinema 4 You (que gestiona les sales de l’Arinco), explica que seran unes sessions “capitanejades” pel periodista palamosí Joan Trilla. Ell serà l’encarregat de presentar les pel·lícules abans de la projecció i de conduir el debat o cinefòrum que es farà després. Cuesta explica que la idea és apropar aquest tipus de cinema a la gent del Baix Empordà i descobrir aquestes “petites joies” de cinema independent.

La primera sessió del Cineclub Arinco serà el pròxim dijous 18 de març a les 19 h, amb la pel·lícula My Mexican Bretzel. La projecció comptarà amb la presència de la seva directora, Núria Giménez, que presentarà la pel·lícula i participarà també en el cinefòrum.

Més pel·lícules en VOSE

Per una altra banda, també volen potenciar l’oferta d’estrenes en versió original. Per això, han posat en marxa la secció Experiència VOSE, amb pel·lícules els dijous i els divendres. David Cuesta explica que, tot i que abans ja feien algunes projeccions en VOSE, ara n’estan fent més promoció i tenen un preu més accessible.

Totes les entrades, tant del Cineclub Arinco com de l’Experiència VOSE, es poden adquirir a través de la pàgina web del cinema (a 5 € no socis i 4,50 € socis).

I la gent, respon

Tot i les complicacions que ha causat el coronavirus durant aquest últim any, David Cuesta assegura que la població està responent bé. Explica que el més important és que cada vegada més gent sap que els Cinemes Arinco estan oberts i que poden anar-hi “de manera segura”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

28 de juny, dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+

Demà 28 de juny es celebra la Diada de l'Orgull LGTBIQ+ 2022 (lesbianes, gais, transexuals, bisexuals, intersexuals, queers i altres). Molts...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -