18.4 C
Divendres, 29 març 2024

Clara derrota del Palamós a L’Escala

Amb aquesta derrota, els palamosins encara no tenen cap punt

El Degà perd de manera clara en el primer desplaçament d’aquesta temporada. L’Escala es va imposar per 3 a 0, en un partit disputat al camp de Vilamalla degut a les reformes que s’estan fent a l’estadi escalenc.

Ignasi Massó, poc abans del descans, va avançar als locals en una primera part igualada i amb poques ocasions per part dels dos conjunts. A la segona part, Àlex als 60 minuts i Naha en el 91 van acabar de certificar el 3 a 0 final.

El Palamós visitava els escalencs amb la necessitat de sumar punts, després de la derrota contra el Granollers en la primera jornada. Malgrat lluitar, es va mostrar poc efectiu en les poques oportunitats de gol que va tenir, i en canvi L’Escala va saber aprofitar les seves ocasions.

Amb aquesta derrota, els palamosins encara no tenen cap punt, i esperen revertir-ho en la propera jornada, que serà la tercera, a casa contra el Mollet.

El torneig MICIntegra viurà demà la seva desena edició amb 18 equips i una clara vocació inclusiva

La desena edició del torneig MICIntegra tindrà lloc demà, disputant-se íntegrament entre Vidreres i Palamós. Aquesta serà la primera...