15.7 C
Pals
Dissabte, 13 abril 2024
- Publicitat -

Clàudia Crehuet: “Les rutes volen destacar l’entorn natural de Santa Cristina”

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro està impulsant noves iniciatives, i una d’elles són les rutes guiades de senderisme pel municipi. Són diverses rutes que serviran per descobrir l’entorn natural que té el poble i per parlar-nos d’aquesta activitat, al Supermatí d’ahir ens va visitar la regidora de turisme de l’Ajuntament, Clàudia Crehuet.

Hi ha 24 rutes programades al llarg de l’any per descobrir diferents espais del municipi, com l’Ardenya o el nucli del poble. També hi ha dues rutes nocturnes que tindran lloc durant l’estiu.

L’activitat es va encetar diumenge amb una ruta nova que va tenir molt èxit, segons explicava Crehuet. “Es van vendre totes les entrades”. L’itinerari va començar des de Romanyà a fins a la Font-Josepa. A més, cada grup es limita a 15 persones per tal que sigui fàcil de gestionar i poder seguir conjuntament.

Les rutes estan planejades per qualsevol classe d’usuaris i nivells, des de famílies fins a d’altres més exigents per a gent que es dedica a caminar. L’activitat vol destacar l’entorn natural del municipi a peu i que permet oferir activitats durant tot l’any fora de la temporada alta.

Diumenge 3 de març tindrà lloc la següent ruta, dirigida a gent que tinguin més experiència amb el senderisme. Cada ruta té el nivell especificat segons la dificultat. Els tiquets tenen un preu de 3 euros, i es poden comprar a l’oficina de turisme o també a través del web de Visit Santa Cristina, fins una hora abans de la ruta.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios