6.6 C
Pals
Diumenge, 28 novembre 2021
- Publicitat -

Clubs baixempordanesos defensen el dret a decidir

Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

En resposta a les accions policials que van tenir lloc ahir a diverses dependències de la Generalitat de Catalunya, algunes entitats esportives del Baix Empordà han subscrit un manifest emès per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

El manifest, sota el títol de “Això no és un joc!”, diu el següent:

“Davant les actuacions de l’Estat d’aquest matí als diferents departaments de la Generalitat i els seus treballadors, la UFEC manifesta:

  1. El nostre respecte i suport a les institucions catalanes davant les actuacions que s’estan duent a terme durant el dia d’avui.
  2. El nostre desig de viure en un país amb llibertat d’expressió, de reunió i d’acció.
  3. El nostre compromís ferm amb la democràcia i el dret a decidir.

Per tot això, convoquem a tot el món de l’esport a mobilitzar-se en les diferents concentracions que oficialment s’estan convocant. Així, també demanem a totes les federacions, clubs i esportistes que es manifestin públicament a través dels seus canals de comunicació per defensar les institucions, drets, llibertats i la democràcia”.

Un dels primers clubs a adherir-se a aquest manifest va ser el Club Handbol Garbí, que va adjuntar l’escrit de la UFEC i anunciava a través del seu compte de Facebook que “el Club Handbol Garbí es suma a la Federació Catalana d’Handbol en el suport a les institucions catalanes enfront l’actuació antidemocràtica del govern de l’Estat”.

A Palamós, dues entitats es van posicionar al costat de les institucions catalanes. En primer lloc, el Palamós Club de Futbol va publicar al seu compte de Facebook un comunicat signat per la Junta Directiva on manifestava el següent:

L’altre club palamosí que es va pronunciar va ser el Club Alpí Palamós, que va publicar un comunicat a Facebook que afirmava:

També s’ha volgut expressar el Club Esportiu Bisbal Bàsquet, que aquest matí ha publicat un manifest propi al compte de Twitter.

El club bisbalenc ha anat més enllà i ha reiterat que “el seu compromís amb el país és innegable”, i que “ara més que mai ens posem al costat i a disposició del Govern i de l’Ajuntament de la Bisbal en defensa de la democràcia i del dret a decidir, lliurement, dels ciutadans de Catalunya el seu futur”.

Avui per la tarda, també s’ha pronunciat el Consell Esportiu del Baix Empordà. De fet, ha emès un comunicat pràcticament idèntic al que ha publicat aquest matí el Bisbal Bàsquet.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Costa Brava continua sense aturar la seva mala ratxa

El Costa Brava no aixeca el cap, i continua enfonsat com a cuer de la classificació de 1ª Divisió Federació. Jugant al camp d'un rival directe com el Sevilla Atlètic, de qui es trobava a només 2 punts abans del partit, els gironins han tornat a perdre (2-1).
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -