13 C
Pals
Diumenge, 7 març 2021

Com serà l’ampliació del Parc dels Estanys de Platja d’Aro?

Es vol construïr un pont de fust aper connectar l'antic recorregut amb el nou, i hi haurà noves portes i mobiliari urbà per accedir al parc, a banda d'altres projectes.

El més llegit

Dos detinguts per cremar sis cotxes a Palafrugell, entre els quals el de l’alcalde

Poc abans dels incendis, els arrestats van comprar una garrafa de benzina

Alerta per múltiples robatoris a comerços de Palafrugell

Els comerços del centre de Palafrugell estan en alerta després que hi hagi hagut diversos robatoris continuats. Concretament, han...

Absolt l’acusat de violar la festa major de Palamós una companya de feina i agredir sexualment una menor

La sentència conclou que "no ha quedat acreditat" que les relacions fossin "contra la voluntat" de les noies

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’ampliació del Parc dels Estanys de Platja d’Aro està en fase de contractació d’obres i s’espera que es puguin executar entre l’octubre del 2021 i la primavera del 2022. Montse Rovira, regidora d’Urbanisme a Platja d’Aro, ha explicat que es construirà un itinerari senyalitzat amb noves explicacions, un codi QR i braille. També es vol construïr un pont de fust aper connectar l’antic recorregut amb el nou, i hi haurà noves portes i mobiliari urbà per accedir al parc, a banda d’altres projectes.

Per tot plegat es planteja acabar d’ocupar la superfície de l’illa urbana i ocupar les 15 hactàrees, quatre més de les que ara estan gestionant.

S’ha valorat amb un pressupost d’uns 535.000€, i es finançarà amb una subvenció del Pla de Foment de Turisme, el PUOSC (Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya) i l’Ajuntament.

El Parc dels Estanys és una superfície que es va inaugurar el 2012 a Platja d’Aro, en una zona cèntrica del municipi. A la primera actuació, es va fer una repoblació de vegetació i es va crear un itinerari didàctic amb miradors per a poder contemplar les aus. Les entitats mediambientals han xifrat que hi ha unes 250 espècies diferents. La bassa, que recull l’excedent de les aigües del Riu Ridaura i de les xarxes fluvials, té una capacitat de 60.000 metres cúbics d’aigua. A més, s’ha creat una bassa d’aigua dolça permanent amb una important fauna ornitològica. També hi ha exposicions temporals d’escultures programades de forma regular des de l’estiu del 2014.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Incendi en una casa de Verges amb tres intoxicats

El foc ha cremat la cuina de l'immoble i els Bombers han pogut extingir-lo ràpidament

Altres notícies