3 C
Pals
Dimecres, 1 desembre 2021
- Publicitat -

Com serà l’ampliació del Parc dels Estanys de Platja d’Aro?

Es vol construïr un pont de fust aper connectar l'antic recorregut amb el nou, i hi haurà noves portes i mobiliari urbà per accedir al parc, a banda d'altres projectes.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’ampliació del Parc dels Estanys de Platja d’Aro està en fase de contractació d’obres i s’espera que es puguin executar entre l’octubre del 2021 i la primavera del 2022. Montse Rovira, regidora d’Urbanisme a Platja d’Aro, ha explicat que es construirà un itinerari senyalitzat amb noves explicacions, un codi QR i braille. També es vol construïr un pont de fust aper connectar l’antic recorregut amb el nou, i hi haurà noves portes i mobiliari urbà per accedir al parc, a banda d’altres projectes.

Per tot plegat es planteja acabar d’ocupar la superfície de l’illa urbana i ocupar les 15 hactàrees, quatre més de les que ara estan gestionant.

S’ha valorat amb un pressupost d’uns 535.000€, i es finançarà amb una subvenció del Pla de Foment de Turisme, el PUOSC (Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya) i l’Ajuntament.

El Parc dels Estanys és una superfície que es va inaugurar el 2012 a Platja d’Aro, en una zona cèntrica del municipi. A la primera actuació, es va fer una repoblació de vegetació i es va crear un itinerari didàctic amb miradors per a poder contemplar les aus. Les entitats mediambientals han xifrat que hi ha unes 250 espècies diferents. La bassa, que recull l’excedent de les aigües del Riu Ridaura i de les xarxes fluvials, té una capacitat de 60.000 metres cúbics d’aigua. A més, s’ha creat una bassa d’aigua dolça permanent amb una important fauna ornitològica. També hi ha exposicions temporals d’escultures programades de forma regular des de l’estiu del 2014.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Alícia Rey & Jan Buxeda presenten “Nadales de Sofà”

“Nadales de sofà” és el projecte musical que uneix els músics terrassencs Jan Buxeda (Caseta) i Alícia Rey (Sense Sal). Després d’haver col·laborat a ‘Tot el que odiàvem” (Caseta), van començar a treballar plegats en la producció de cançons com ‘Tornar’ o ‘Fer Camí’ (Alícia Rey), iniciant un camí musical plegats que els ha dut…
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -