15.5 C
Pals
Dijous, 8 maig 2025
- Publicitat -

Comença el 4rt Congrés d’Emprenedoria Altamar de Calonge i Sant Antoni

El Congrés se celebra avui i demà i se centra en empreses i startups que triomfen gràcies a models de negoci i propostes de valor diferenciades, en mercats on semblava que ja estava tot fet.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Avui i demà es celebra el quart Congrés d’Emprenedoria Altamar al Palau Firal de Sant Antoni. Aquesta edició té el lema ‘Més valor: Diferenciar-se per competir’, i se centrarà en el món de l’emprenedoria, el màrqueting i la innovació a través d’empreses i srtartups amb bons models de negoci i propostes diferents. L’edició d’enguany compta amb una conferència magistral gratuïta i oberta a tothom de Dídac Lee, cofundador i propietari de Galdana Ventures, Inspirit i Tradeinn, avui a les set de la tarda.

El Congrés tindrà diverses conferències, xerrades i taules rodones basades en diferents àmbits de l’emprenedoria, com per exemple: com generar més valor amb el màrqueting digital, innovar amb nous models de negoci, com finançar una Startup, avaluació d’idees, buscar inversors o com aportar més valor en el món de la cuina. Els ponents convidats formen part d’empreses referents en el mercat que triomfen en sectors on semblava que ja estava tot fet gràcies a noves propostes i models de negoci.

En clau femenina, hi haurà una ponència de Mar Alarcón, fundadora de Social Car, sobre emprendre en femení, i una altra de Silvia Martínez, sòcia fundadora de LEXCREA, sobre trampes legals a evitar en una startup. El Congrés també oferirà una taula rodona amb empresàries de Calonge i la cloenda de l’esdeveniment la durà a terme Gemma Geis, consellera de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya.

- Publicitat -
- Publicitat -
00:28:28

Un mos, un glop: Descobrint la Riquesa i Varietat de la Cuina Marroquina a Catalunya

La cuina marroquina a Catalunya va molt més enllà del couscous. En aquesta entrevista amb quatre experts —Omar Bidaoui Belhaj, Yahya Jamali Bidaoui, Eduard Prats Planagumà i Laia Camós Cristau— descobrim com aquesta gastronomia es fusiona amb la cultura local. Parlen de la importància de les espècies, les diferències regionals, l’ús d’estris tradicionals i la passió per preservar l’autenticitat dels plats. També es destaca l’ús de ceràmica de La Bisbal i la preparació meticulosa dels àpats. Un viatge de sabors que reflecteix una rica convivència cultural entre el Marroc i Catalunya.

Altres notícies