10.6 C
Pals
Dijous, 15 abril 2021
- Publicitat -

Comença la campanya de la vacuna contra la grip

Estarà en funcionament fins a finals de novembre i es posa a les Àrees Bàsiques de Salut de Palafrugell, Palamós, Torroella i la Bisbal

El més llegit

Avatar
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà han posat en marxa la campanya per la vacuna contra la grip, que s’allargarà fins a finals del mes de novembre. Aquestes vacunes es posen a quatre Àrees Bàsiques de Salut de la comarca: Palafrugell, Palamós, la Bisbal d’Empordà i Torroella de Montgrí.

L’Hospital de Palamós també vacunarà a les consultes de VIH, a la Unitat Mèdica Ambulatòria i a l’Hospital de Dia Mèdic. També a Palamós i Palafrugell, es visitarà els casals de gent gran per vacunar a les persones que tenen més de 60 anys.

En aquest sentit, s’estan programant les visites per vacunar-se per a aquelles persones que ho sol·licitin i també per a aquelles que formen part dels grups de risc. Les persones amb més vulnerabilitat per la grip son les persones majors de 60 anys, les dones embarassades; les persones amb malalties cròniques, de tipus cardiovascular, neurològica, respiratòria o diabètica; persones amb obesitat mòrbida, professionals de centres de salut i també els cuidadors de totes aquestes persones que formen part del grup de risc.

Dades del 2018

L’any passat, es va vacunar a 13.099 persones a les quatre ABS on es realitza. Segons diuen al SSIBE, representa el 46,95% de la població considerada que està en risc. Palafrugell va ser la localitat on més es van posar aquestes vacunes, concretament, a 4.385 persones. Del personal sanitari de la comarca, es va vacunar al 31%, el que es tradueix en 515 professionals dels centres sanitaris.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -