5.1 C
Pals
Diumenge, 17 gener 2021

Comencen les obres al consultori de Calonge

L’obra principal serà la col·locació d’un ascensor

El més llegit

Un terratrèmol sacseja alguns punts del Baix Empordà

Ha tingut l'epicentre a Cassà de la Selva, tot i que s'ha pogut detectar a Santa Cristina d'Aro o Calonge

Un jutjat ordena a l’Ajuntament de Palafrugell que obri un expedient al nou Càmping Calella

La disputa entre els propietaris de la parcel·la embrionària Càmping La Siesta de Calella (la família De Vehí) i els fins l'octubre arrendataris del terreny i responsables de l'activitat (la família Cruz) ha acabat en un jutjat.

El restaurant La Gamba de Palamós tanca temporalment després de ser sancionat per incomplir les restriccions

El restaurant La Gamba de Palamós ha decidit tancar temporalment després d'haver estat sancionat per la policia per no complir les restriccions de la Covid-19. Ara, a la porta del restaurant, s'hi troba el rètol: "Tancat per força". 

Els Amics de les Arts anuncien que treballen en un musical

Els Amics de les Arts feia uns quants dies que estaven poc actius a les xarxes, fins que aquest divendres han trencat el silenci per anunciar que estan començant a treballar en un musical al costat de la productora Minoria Absoluta (Està Passant, Polònia) i de l’escriptor Marc Artigau. Segons comenta el grup, fa dos…
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

S’han iniciat aquesta setmana les obres de rehabilitació i millora del consultori mèdic situat a l’edifici de Can Patrici. El projecte està pressupostat en uns 102.000 euros i té una durada prevista de 4 mesos.

El projecte consta de diverses modificacions i millores a tot l’edifici. La primera consistirà en millorar l’accessibilitat i instal·lar un ascensor. Aquest és col·locarà en lloc d’un dels lavabos i de la cambra de neteja de la planta baixa. Aquesta opció té dues finalitats. La primera és no deteriorar els espais de l’edifici que són d’un gran interès arquitectònic com ara la zona de l’entrada o la volta catalana de la sala d’espera. I la segona és situar l’ascensor a la zona central, que és la més alta de l’edifici, de manera que la caixa de l’ascensor no sobresurti de la coberta.

La següent modificació consistirà en redistribuir l’espai afectat per la col·locació de l’ascensor.

A la planta baixa s’haurà d’afegir un nou lavabo i a la primera planta remodelar l’espai entre la consulta d’infermeria i la recepció. Es calcula que la dimensió de la consulta quedarà reduïda per la col·locació de l’ascensor i per tant s’intervertiran les ubicacions de la consulta i de la recepció.

Finalment, el projecte preveu també diverses obres exteriors. Primer, la reparació de la coberta a la zona del canaló de la façana principal per evitar les goteres que afecten el mur. Després, millorar l’aïllament tèrmic canviant les actuals fusteries de la façana. I finalment, netejar i pintar les façanes.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Altres notícies