12.1 C
Pals
Divendres, 31 març 2023
- Publicitat -

Comencen les obres al consultori de Calonge

L’obra principal serà la col·locació d’un ascensor

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

S’han iniciat aquesta setmana les obres de rehabilitació i millora del consultori mèdic situat a l’edifici de Can Patrici. El projecte està pressupostat en uns 102.000 euros i té una durada prevista de 4 mesos.

El projecte consta de diverses modificacions i millores a tot l’edifici. La primera consistirà en millorar l’accessibilitat i instal·lar un ascensor. Aquest és col·locarà en lloc d’un dels lavabos i de la cambra de neteja de la planta baixa. Aquesta opció té dues finalitats. La primera és no deteriorar els espais de l’edifici que són d’un gran interès arquitectònic com ara la zona de l’entrada o la volta catalana de la sala d’espera. I la segona és situar l’ascensor a la zona central, que és la més alta de l’edifici, de manera que la caixa de l’ascensor no sobresurti de la coberta.

La següent modificació consistirà en redistribuir l’espai afectat per la col·locació de l’ascensor.

A la planta baixa s’haurà d’afegir un nou lavabo i a la primera planta remodelar l’espai entre la consulta d’infermeria i la recepció. Es calcula que la dimensió de la consulta quedarà reduïda per la col·locació de l’ascensor i per tant s’intervertiran les ubicacions de la consulta i de la recepció.

Finalment, el projecte preveu també diverses obres exteriors. Primer, la reparació de la coberta a la zona del canaló de la façana principal per evitar les goteres que afecten el mur. Després, millorar l’aïllament tèrmic canviant les actuals fusteries de la façana. I finalment, netejar i pintar les façanes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Llistes electorals i el talent

A menys de dos mesos de les eleccions municipals els articles, notícies i esdeveniments relacionats amb aquestes es multipliquen....
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -