11.9 C
Pals
Diumenge, 24 gener 2021

Ampliaran les oficines de la Policia Local de Calonge

El més llegit

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

En llibertat un home acusat de robar en una llar d’infants i en una fundació de Palafrugell

El presumpte lladre hauria forçat els accessos, en un cas una porta i en l’altre una finestra, per colar-se dins l’immoble i sostreure diners en metàl·lic

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

Comencen les obres de construcció d’un nou edifici a la plaça de la Concòrdia, just al costat de l’actual oficina de la Policia Local. El projecte s’executarà entre aquest any i el vinent i suposarà una inversió total de 511.884,45€. Aquest nou equipament està pensat per ampliar les dependències de la Policia Local, la creació d’un centre de control Smart City i la construcció d’un nou auditori o sala polivalent.

La nova edificació tindrà una superfície construïda total de 434 metres quadrats, que es distribueixen en una planta baixa de 155 m2 i una zona porxada i una planta pis de 244 m2. El nou edifici no estarà adossat a l’actual edifici de la Policia Local, però romandran connectats per una passera de vidre. D’aquesta manera, es continuarà permetent el pas de vehicles cap a la zona de darrere d’ambdós equipaments, on s’ubica un espai reservat per aparcament.

A la planta baixa, de 155 m2, s’hi trobarà un espai polivalent, que alhora tindrà un accés propi i independent de seu de la policia. L’Ajuntament treballa en la línia de convertir aquesta sala en un espai per acollir conferències i presentacions, o fins i tot que també pugui exercir les funcions de sala de plens. Si es donés aquesta circumstància, s’estudia la possibilitat d’ampliar les dependències de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la seu de l’Ajuntament.

A la planta pis, s’ubicaran més oficines per a la Policia Local i on hi haurà, també, la sala de control de Smart City. L’accés serà a través de la passera de vidre connectada als dos edificis. En aquests 244 m2, s’hi preveu instal·lar un espai de 70 m2 per a reunions i formació de la Policia Local, tres despatxos, una sala de reunions, bany i un distribuïdor.

Les obres de construcció del nou edifici s’han adjudicat a l’empresa Tex Excavaciones Ampurdán i tenen una durada prevista de 10 mesos

tall edifici policia local ampliacio.

PlayPlay

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

Altres notícies