15.1 C
Pals
Dijous, 29 febrer 2024
- Publicitat -

Ampliaran les oficines de la Policia Local de Calonge

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ampliaran les oficines de la Policia Local de Calonge
Loading
/

Comencen les obres de construcció d’un nou edifici a la plaça de la Concòrdia, just al costat de l’actual oficina de la Policia Local. El projecte s’executarà entre aquest any i el vinent i suposarà una inversió total de 511.884,45€. Aquest nou equipament està pensat per ampliar les dependències de la Policia Local, la creació d’un centre de control Smart City i la construcció d’un nou auditori o sala polivalent.

La nova edificació tindrà una superfície construïda total de 434 metres quadrats, que es distribueixen en una planta baixa de 155 m2 i una zona porxada i una planta pis de 244 m2. El nou edifici no estarà adossat a l’actual edifici de la Policia Local, però romandran connectats per una passera de vidre. D’aquesta manera, es continuarà permetent el pas de vehicles cap a la zona de darrere d’ambdós equipaments, on s’ubica un espai reservat per aparcament.

A la planta baixa, de 155 m2, s’hi trobarà un espai polivalent, que alhora tindrà un accés propi i independent de seu de la policia. L’Ajuntament treballa en la línia de convertir aquesta sala en un espai per acollir conferències i presentacions, o fins i tot que també pugui exercir les funcions de sala de plens. Si es donés aquesta circumstància, s’estudia la possibilitat d’ampliar les dependències de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la seu de l’Ajuntament.

A la planta pis, s’ubicaran més oficines per a la Policia Local i on hi haurà, també, la sala de control de Smart City. L’accés serà a través de la passera de vidre connectada als dos edificis. En aquests 244 m2, s’hi preveu instal·lar un espai de 70 m2 per a reunions i formació de la Policia Local, tres despatxos, una sala de reunions, bany i un distribuïdor.

Les obres de construcció del nou edifici s’han adjudicat a l’empresa Tex Excavaciones Ampurdán i tenen una durada prevista de 10 mesos

tall edifici policia local ampliacio.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Tot a punt pel Cruïlla Primavera 2024

Cruïlla Primavera, com cada any, portarà a diferents sales de Barcelona una cuidada selecció de concerts imprescindibles abans que la calor s’apoderi de la ciutat i arribi el moment de tornar a gaudir de les nits a l’aire lliure. Obrirà foc el 14 de març Acid Arab un dels grups més innovadors de l’electrònica actual
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -