9.7 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

Comencen les obres de reforma de la plaça de Josep Sarquella de Palamós

S'hi posaran unes grades fixes que crearan una mena d'amfiteatre en el qual es combinarà formigó de color, sauló i vegetació

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquesta setmana han començat les obres de reforma de la plaça Josep Sarquella, situada davant de l’avinguda de Catalunya i de l’estadi Palamós-Costa Brava. La reforma, a càrrec d’una empresa especialitzada en obra pública, té com a objectiu convertir aquesta zona en un referent per al municipi, capaç d’acollir una gran varietat d’activitats lúdiques i culturals.

La reforma mantindrà l’essència original de la plaça, però incorporarà unes grades fixes que es adaptaran a la topografia del terreny i crearan un amfiteatre que combinarà formigó de color, sauló i vegetació. A més, s’elevarà la part central de la plaça fins al nivell dels carrers adjacents per evitar l’acumulació d’aigua en períodes de pluja intensa.

També es desplaçarà la columna de l’enllumenat actual per evitar que entorpeixi la instal·lació d’escenaris, carpes i altres elements relacionats amb els espectacles que s’hi programin. Altres millores previstes són la renovació de les instal·lacions de clavegueram, reg i aigua, així com l’augment de l’arbrat per crear més espais ombrívols.

El cost del projecte ascendeix a 127.000 € i es preveu que les obres finalitzin en un termini màxim de tres mesos.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Club Hoquei Palafrugell no pot fallar

Els baixempordanesos han baixat fins a la cinquena posició, ja que tant Taradell com Igualada s'han situat per davant amb un punt més
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -