11.3 C
Pals
Dissabte, 17 abril 2021
- Publicitat -

Comencen les obres del pàrquing de Castell a Palamós

L'aparcament comptarà amb un accés directe a la platja exclusiu per a vianants i ciclistes com també una pantalla informativa

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’aparcament de Castell a Palamós ja està en la seva última fase. Aquesta és la novetat d’un pàrquing que s’inaugurarà a finals de mes, quan s’hagi acabat la restauració i ordenació paisatgística que s’està portant a terme actualment.

A mitjan d’aquest mes el consistori palamosí ha adjudicat les obres de la zona a l’empresa Massachs Obres i Paisatge per un import superior als 230.000 euros. Ara però després de diverses actuacions s’ha començat la tercera i última fase del projecte.

La nova àrea d’aparcament amb capacitat per a uns 660 cotxes se situarà en l’espai de la plana més proper a la carretera d’accés a Castell, i lluny de les visuals d’accés a la platja, fet que en permetrà una molt millor integració en el paisatge. Serà modular, de manera que es podran anar obrint zones d’estacionament a mesura que s’incrementi l’afluència d’usuaris a Castell.

L’ubicació lluny de la platja ja s’havia donat a conèixer anteriorment, quan Ràdio Capital va poder parlar amb Jordi Pallí, regidor d’Urbanisme i Obra Pública de Palamós.

El projecte també inclou la restauració dels boscos i zones d’accés a la platja. Aquest sistema permetrà ordenar l’entrada a la platja, més naturalitzat i integrat a l’entorn, mitjançant un nou camí que unirà l’aparcament i la platja. El traçat serà exclusiu per a vianants i ciclistes i s’adornarà amb vegetació autòctona.

A més, també hi ha prevista una nova pantalla informativa. L’Ajuntament de Palamós posarà el rètol a l’accés a Castell des de la carretera C-31. Aquest panell lluminós permetrà informar els usuaris que es desplacin en cotxe, i a temps real, del nombre de places lliures a l’aparcament de Castell com també les activitats organitzades a l’espai natural, entre d’altra informació.

Està previst que les obres de l’aparcament estiguin enllestides a finals de setembre.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Els Agents Rurals demanen regular l’accés als espais naturals gironins davant de l’increment d’usuaris els darrers mesos

Donen per fet que aquest tipus de turisme "ha arribat per quedar-se" i diuen que "a vegades es va darrera del problema"
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -