15.1 C
Pals
Dijous, 29 febrer 2024
- Publicitat -

Comencen les obres del pàrquing de Castell a Palamós

L'aparcament comptarà amb un accés directe a la platja exclusiu per a vianants i ciclistes com també una pantalla informativa

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Comencen les obres del pàrquing de Castell a Palamós
Loading
/

L’aparcament de Castell a Palamós ja està en la seva última fase. Aquesta és la novetat d’un pàrquing que s’inaugurarà a finals de mes, quan s’hagi acabat la restauració i ordenació paisatgística que s’està portant a terme actualment.

A mitjan d’aquest mes el consistori palamosí ha adjudicat les obres de la zona a l’empresa Massachs Obres i Paisatge per un import superior als 230.000 euros. Ara però després de diverses actuacions s’ha començat la tercera i última fase del projecte.

La nova àrea d’aparcament amb capacitat per a uns 660 cotxes se situarà en l’espai de la plana més proper a la carretera d’accés a Castell, i lluny de les visuals d’accés a la platja, fet que en permetrà una molt millor integració en el paisatge. Serà modular, de manera que es podran anar obrint zones d’estacionament a mesura que s’incrementi l’afluència d’usuaris a Castell.

L’ubicació lluny de la platja ja s’havia donat a conèixer anteriorment, quan Ràdio Capital va poder parlar amb Jordi Pallí, regidor d’Urbanisme i Obra Pública de Palamós.

El projecte també inclou la restauració dels boscos i zones d’accés a la platja. Aquest sistema permetrà ordenar l’entrada a la platja, més naturalitzat i integrat a l’entorn, mitjançant un nou camí que unirà l’aparcament i la platja. El traçat serà exclusiu per a vianants i ciclistes i s’adornarà amb vegetació autòctona.

A més, també hi ha prevista una nova pantalla informativa. L’Ajuntament de Palamós posarà el rètol a l’accés a Castell des de la carretera C-31. Aquest panell lluminós permetrà informar els usuaris que es desplacin en cotxe, i a temps real, del nombre de places lliures a l’aparcament de Castell com també les activitats organitzades a l’espai natural, entre d’altra informació.

Està previst que les obres de l’aparcament estiguin enllestides a finals de setembre.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Tot a punt pel Cruïlla Primavera 2024

Cruïlla Primavera, com cada any, portarà a diferents sales de Barcelona una cuidada selecció de concerts imprescindibles abans que la calor s’apoderi de la ciutat i arribi el moment de tornar a gaudir de les nits a l’aire lliure. Obrirà foc el 14 de març Acid Arab un dels grups més innovadors de l’electrònica actual
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -