Tira endavant el nou aparcament de Castell a Palamós

Els camps on es construirà el nou pàrquing seguiran sent d'ús agrícola una vegada acabi la temporada turística

L’Ajuntament de Palamós ja ha adjudicat les obres del nou aparcament que s’habilitarà a Castell. La licitació se l’ha endut Massachs Obres i Paisatge, i l’import de l’obra supera els 230.000 euros. Es realitzarà un condicionament de camps agrícoles, que esdevindran aquest nou pàrquing i que serà d’ús temporal, i es preveu que estigui enllestit en tres mesos. Durant la campanya estival, estarà format per un mínim de 560 places per vehicles i també podran aparcar cinc autocars. Alhora, s’inclourà un nou camí per a vianants que faciliti l’accés a la platja des del pàrquing.

El consistori palamosí vol que l’impacte sigui el mínim possible i, una vegada passat l’estiu, els camps tornaran a ser d’ús agrícola. Jordi Pallí, regidor d’Urbanisme i Obra Pública, ha explicat els ítems principals del projecte:

Pallí també ha afirmat que el nou aparcament neix “amb la intenció de controlar més l’entrada i sortida de vehicles” i que s’instal·laran uns indicadors per informar “si hi ha places lliures o quin és l’estat del mar”, entre altres complements.