12.5 C
Pals
Divendres, 1 març 2024
- Publicitat -

Tira endavant el nou aparcament de Castell a Palamós

Els camps on es construirà el nou pàrquing seguiran sent d'ús agrícola una vegada acabi la temporada turística

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Tira endavant el nou aparcament de Castell a Palamós
Loading
/

L’Ajuntament de Palamós ja ha adjudicat les obres del nou aparcament que s’habilitarà a Castell. La licitació se l’ha endut Massachs Obres i Paisatge, i l’import de l’obra supera els 230.000 euros. Es realitzarà un condicionament de camps agrícoles, que esdevindran aquest nou pàrquing i que serà d’ús temporal, i es preveu que estigui enllestit en tres mesos. Durant la campanya estival, estarà format per un mínim de 560 places per vehicles i també podran aparcar cinc autocars. Alhora, s’inclourà un nou camí per a vianants que faciliti l’accés a la platja des del pàrquing.

El consistori palamosí vol que l’impacte sigui el mínim possible i, una vegada passat l’estiu, els camps tornaran a ser d’ús agrícola. Jordi Pallí, regidor d’Urbanisme i Obra Pública, ha explicat els ítems principals del projecte:

Pallí també ha afirmat que el nou aparcament neix “amb la intenció de controlar més l’entrada i sortida de vehicles” i que s’instal·laran uns indicadors per informar “si hi ha places lliures o quin és l’estat del mar”, entre altres complements.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Fundació FC Barcelona i la Fundació Jordi Comas impulsen un campus d’ocupabilitat per a joves extutelats en hoteleria i restauració

Del 3 al 8 de març, 16 joves derivats d'entitats socials de Catalunya participaran en un campus d'ocupabilitat en col·laboració amb la Fundació Jordi Comas Matamala en una iniciativa que forma part de "Joves Futur +" projecte que rep també el suport de la Fundació la Caixa.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -