20.4 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Concentració per reivindicar el nudisme a la cala d’Illa Roja a Begur

El col·lectiu naturista de Catalunya vol reivindicar que anar a les platges nudistes a fer nudisme és l'activitat més normal i per això s'han organitzat per reivindicar l'activitat a platges com l'Illa Roja de Begur

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El col·lectiu nudista de Catalunya porta temps denunciant que a les cales nudistes cada vegada hi ha més gent vestida. Per això, han organitzat una concentració a diferents platges per reivindicar el naturisme, una d’elles és la cala d’Illa Roja entre Sa Riera i la platja de Pals.

Concentració a favor del nudisme a l’Illa Roja

La concentració serà el cap de setmana del 7 i 8 d’agost. Animen a tothom a “reivindicar el nudisme com una opció més, i la més natural per banyar-se, per prendre el sol i per relaxar-se“. Asseguren que cal ser presents a les platges de tradició naturista. Una d’elles és la cala d’Illa Roja, com ha explicat el president del Club Català de Naturisme, Segimon Rovira Comas, a Ràdio Capital de l’Empordà.

La cala d’Illa Roja és una de les platges nudistes més importants del Baix Empordà i de la Costa Brava. Aquest any però s’ha afegit un inconvenient. És la guingueta que ha tornat a la cala begurenca que ja ha generat polèmica pel volum de la música. Però ara, s’afegeix la denúncia del col·lectiu naturista. Rovira explica a Ràdio Capital que aquest local perjudica el nudisme.

A més, defensen que tot i que la zona ja està prou massificada, des de la guingueta conviden a gent d’altres indrets de Begur a venir-hi. De fet, explica que els porten en vaixell fins a la platja.

Una de les reivindicacions del col·lectiu naturista pel primer cap de setmana sencer d’agost és que l’Ajuntament de Begur senyali oficialment, i a nivell informatiu, que l’Illa Roja és una platja nudista.

El mateix cap de setmana faran altres reivindicacions a cales de tot Catalunya, però aquesta serà l’única al Baix Empordà. Mentrestant, a la gent que no ha fet mai nudisme o no ho fan habitualment, des de l’associació conviden a provar-ho amb el lema: “Despulla’t del banyador i allibera’t de prejudicis”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Turisme invasiu

Catalunya, i en concret la Costa Brava, és un territori on el turisme i els ingressos que se’n deriven,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -