24.9 C
Pals
Dijous, 5 agost 2021
- Publicitat -

Queixes pel volum de la música a la guingueta de l’Illa Roja

Maite Selva, alcaldessa de Begur, ha assegurat a Ràdio Capital que es tracta d'un fet puntual i que no es tornarà a repetir

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’obertura el dissabte passat de la nova guingueta Red Rock Begur a Illa Roja ha generat algunes queixes per xarxes socials pel volum de la música. En aquest vídeo, per exemple, la persona que l’ha penjat escriu que “abans l’Illa Roja era un lloc tranquil i familiar” i que “aquest any s’ha acabat”.

Maite Selva, alcaldessa de Begur, ha assegurat en declaracions a  Ràdio Capital que el que va passar dissabte va ser “un fet puntual del dia d’obertura” i ha explicat que com qualsevol altra guingueta, aquesta també té un plec de clàusules que han de complir.

A les clàusules de la licitació en qüestió, concreten que “la música ha de ser ambiental i el seu volum ha de ser adequat, poc invasiu tan pels usuaris de la resta de la platja com pels veïns. En el cas de molèsties usuaris o veïns, l’Ajuntament podrà regular i, en el seu cas, prohibir l’ús de la música a les guinguetes”.

Tal i com va explicar abans de l’obertura el seu propietari a Ràdio Capital, des de Red Rock Begur tenen previst obrir cada dia, de dilluns a diumenge, fent horari de tot el dia.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Finneas anuncia el seu debut amb “Optimist”

Finneas anuncia el seu debut oficial amb “Optimist” un treball que arribarà el 15 d’octubre i que inclou cançons com ‘What They’ll Say About us’ o la més recent ‘A concert six months from now’, que s’acaba de presentar fa poques hores. El nou senzill és una cançó d’amor situada en plena pandèmia, quan el…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -