14.9 C
Pals
Divendres, 7 octubre 2022
- Publicitat -

Torna el ‘xiringuito’ de la platja Illa Roja

En el seu moment, el ministeri de Costes el va fer treure perquè hi havia desprendiments en el talús just darrere de la guingueta i era perillós.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Tal i com ha pogut avançar Ràdio Capital, aquest dissabte tornarà a obrir una nova guingueta a la platja de l’Illa Roja, després que traiessin el que hi havia fa més de 15 anys. En el seu moment, el ministeri de Costes el va fer treure perquè hi havia desprediments en el talús just darrere de la guingueta i era perillós. Eugeni Pibernat, regidor de platges, explica què va passar a partir d’aleshores.

Així doncs, després de solucionar la problemàtica dels desprendiments, ara que la Generalitat ha donat el permís per posar-ho en marxa, i amb el vistiplau de l’Ajuntament i de costes de l’Estat, ja poden posar en marxa la nova guingueta, Red Rock Begur.

En David és l’impulsor i propietari de Red Rock Begur, i ha explicat a Ràdio Capital que de moment tenen el permís per 8 anys i que obriran aquest dissabte i fins final de temporada, que és de l’1 de març al 30 de novembre. Obriran cada dia, de dilluns a diumenge, fent horari de tot el dia. De fet, volen començar fent classes de yoga, seguit d’un esmorzar saludable i acte seguit començar la restauració durant tot el dia.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Carles Motas: “Amb aquestes obres volem crear un model de ciutat més agradable pels ciutadans”

Carles Motas reconeix que la intenció d'aquestes obres és que els visitants i els habitants de Sant Feliu de Guíxols puguin gaudir d'aquesta zona.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -